Copy

RegioinBedrijf update - mei 2019

Mogen wij u verwelkomen op onze netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect op 20 juni aanstaande?
Meld u nu aan!

Appkuns zet in op duurzaamheid, comfort en veiligheid in kunststof

Productie voor de medische industrie is aan strenge eisen gebonden. Bij ontwikkelaar en producent van kunststof producten Appkuns B.V. hebben ze daarom een eigen cleanroom. ‘Naast ISO 9001 zijn we ook ISO 13485 gecertificeerd', vult Giancarlo Cascu aan. 'Eén van de producten die wij mede ontwikkeld hebben, is een kunststof stuurhuis voor endoscopen.’

Lees meer...

Primeur: West-Brabant doet mee aan Dutch Technology Week

Een primeur voor West-Brabant! De regio doet dit jaar namelijk voor het eerst mee aan de DTW - Dutch Technology Week, die van 20 t/m 25 mei wordt gehouden. #REWIN levert hier een belangrijke bijdrage aan, onder andere door het organiseren van #gastlessen op het Hanze College Oosterhout. 
Lees meer...

Brouwers vergroot met smalle gangen de opslagcapaciteit in het magazijn

Voor Brouwers begon 2019 succesvol: het bedrijf zag de efficiëntie van het picking proces in het nieuwe magazijn steeds verder toenemen. Vorige zomer verhuisde het in logistiek en transport gespecialiseerde bedrijf naar de Rietveldenkade in Den Bosch.
Lees meer...

Oost NL: Focus op maatschappelijke uitdagingen loont

Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL kijkt tevreden terug op 2018. Ondanks dat de groei van de economie vorig jaar iets afnam, is er toch met succes geïnvesteerd in de #regionale #economie van Provincie Gelderland en Overijssel. Dat blijkt uit de jaarcijfers in het onlangs gepresenteerde jaarverslag. 
Lees meer....

Samenvoegen tot één Zeeuwse locatie Mammoet wekt vertrouwen

Mammoet heeft in maart twee vestigingen samengevoegd en het onderhoud gecentraliseerd in Zeeland. Daarmee is het bedrijf klaar voor de verwachte groei. Marlon Roels: “Zelfs de grote zeeschpen kunnen aan onze kade in Terneuzen aanmeren. 
Lees meer...

Bekijk zakelijke events in uw regio
Copyright © 2019 RegioinBedrijf, All rights reserved.


U kunt uw mailvoorkeuren updaten of zich uitschrijven voor deze lijst.