Copy

RegioinBedrijf update - februari 2019

AgriFood Capital Monitor 2018 is uit: Sterke economie maar geen garanties voor de toekomst

De economie van Noordoost-Brabant groeit. De agrifood sector levert met 7.200 bedrijven, 55.000 banen en haar sterke exportpositie een belangrijke bijdrage aan deze groei. Dit blijkt uit de Monitor 2018 die in opdracht van AgriFood Capital is opgesteld.

Meer lezen

Maak kennis met de pyrolyseproeftuin Zuid-Nederland tijdens de Open Proeftuin

Pyrolyseproeftuin Zuid-Nederland zet haar deuren open op 21 februari aanstaande. Tijdens de Open Proeftuin delen de deelnemers de eerste resultaten van het project. In de proeftuin onderzoeken diverse partijen hoe reststromen met pyrolysetechnologie te verwerken zijn tot waardevolle producten.
Lees meer...

Projectteams RJ Networks & Security maken gebouwen slimmer en duurzamer

RJ Networks & Security uit Schijndel streeft naar veilige, duurzame en slimme oplossingen bij de aanleg van datatechnieken en beveiligingsinstallaties. Dat doen ze door al in de ontwerpfase en bij de aanleg goed na te denken over het op de juiste manier combineren van installaties. Zo onderscheiden ze zich van de concurrentie. 
Lees meer...

Verstijlen Hekwerken levert totaalplaatje bij verbouwing oude ambachtsschool

De vragen die opdrachtgevers bij Verstijlen Hekwerken uit Sprundel neerleggen blijven variëren. Een voorbeeld is de voormalige ambachtsschool in Dordrecht, die onlangs door het bedrijf werd aangepakt. Het gebouw werd onder andere voorzien van een nieuw hekwerk en trapleuningen.  
Lees meer...

Kasteel Wijenburg: niet alleen mooi om te trouwen, maar ook voor zakelijke events 

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw zakelijke evenement of bijeenkomst? Kijk dan eens bij Kasteel Wijenburg in het Gelderse Echteld. Jaarvergaderingen, productpresentaties, kick-offs van belangrijke projecten, trainingsdagen, maar ook feestelijke personeelsbijeenkomsten of netwerk events: het kan allemaal. 
Lees meer....

Volgende special: Regionale Ontwikkeling

Lees meer over regionale ontwikkelingen in de komende themaspecial.
Bekijk zakelijke events in uw regio
Copyright © 2019 RegioinBedrijf, All rights reserved.


U kunt uw mailvoorkeuren updaten of zich uitschrijven voor deze lijst.