Topartikelen - september 2017

RegioinBedrijf publiceert regionaal naslagwerk voor Noordoost-Brabant

Wij hebben de nieuwste editie van ons naslagwerk gepubliceerd! Het naslagwerk geeft een overzicht van de zakelijke regio Noordoost-Brabant waarbij samenwerking tussen overheid, onderwijs en ondernemers centraal staat. Lees meer.
Lees meer

Franchisenemers willen vandaag weten hoe hun vestiging het gisteren heeft gedaan

Accountantskantoren hebben soms best een suf karakter, maar dat kun je van Van Oers Accountancy & Advies niet zeggen. Zij werken o.a. voor ’s werelds grootste keten van hamburger- en fastfoodrestaurants: McDonald’s. Lees meer.

Meer grip op vervoer voor zorginstellingen en gemeenten

Dagelijks hebben zorginstellingen en gemeenten vervoer nodig voor hun cliënten en leerlingen. Bureau Vervoer TC&O uit Eersel weet er alles van. Zij ontzorgen dagelijks zorginstellingen en gemeenten bij de administratie en organisatie van het vervoer. Lees meer.

Croonwolter&dros pakt door op duurzame energie als financieel dienstverlener

Technisch dienstverlener Croonwolter&dros werpt een slimme kijk op de toekomst: het bedrijf voegt een financieringsvorm toe aan haar dienstenpakket om nog meer te realiseren op het gebied van duurzame energie. Lees meer.

AMC blikt vooruit op de toekomst: dezelfde focus, meer slagkracht

 AMC Groep werd per 1 januari 2017 overgenomen door ICS Groep. Door de overname ontstaan er vele synergievoordelen op het gebied van bedrijfscatering, schoonmaak én social return. Haico Klerks (directeur AMC) blikt vooruit op de toekomst. Lees meer.

Volgende special: Agrofood & Biobased


Oktober is steevast de maand van de Dutch Agri Food Week. U leest erover in onze komende special welke eind oktober wordt verzonden.
Bekijk zakelijke events in uw regio
Copyright © 2017 RegioinBedrijf, All rights reserved.


U kunt uw mailvoorkeuren updaten of zich uitschrijven voor deze lijst.