RegioinBedrijf update - april 2018

Technische bedrijven enthousiast over Ad Mechatronica

Technische bedrijven enthousiast over Ad Mechatronica

In samenwerking met Bosch Rexroth, Yaskawa, CSi Industries en Cadmes start Avans Hogeschool met ingang van het nieuwe schooljaar met de tweejarige Associate Degree (Ad) Mechatronica. Deze opleiding biedt werkende technici de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Lees meer.

'MVO en duurzaamheid zijn dagelijkse kost voor Gebr. Janssen'

'MVO en duurzaamheid zijn dagelijkse kost voor Gebr. Janssen'

MVO en duurzaamheid zijn stevig verankerd in de interne en externe bedrijfsvoering van Gebr. Janssen uit Beugen. “Wij streven continu naar hoogwaardige en duurzame oplossingen en opereren met respect voor materialen, energie, omgeving en milieu”, vertelt directeur Leo van den Heuvel.  Lees meer.

Directeur Everts & Weijman: “Je kunt alles vergroenen”

Directeur Everts & Weijman: 'Je kunt alles vergroenen'

Bedrijven die streven naar duurzaamheid investeren vaak in eerste instantie in zonnepanelen of het plaatsen van een warmtepomp. De buitenruimte daarentegen wordt nog wel eens vergeten. En dat is jammer, want juist die is zo belangrijk voor de uitstraling van een bedrijf. Lees meer.

Logistics Community Brabant officieel van start met innovatiemarkt

Logistics Community Brabant officieel van start 

Het nieuwe logistieke kenniscentrum Logistics Community Brabant, ging onlangs officieel van start bij de Koninklijk Militaire Academie in Breda. Studenten en ondernemers presenteerden hier hun innovatieplannen voor verbetering van logistieke processen in verschillende sectoren. Lees meer.

'Safety in de procesindustrie begint aan de ontwerptafel'

'Safety in de procesindustrie begint aan de ontwerptafel'

In de procesindustrie heeft het begrip ‘veiligheid’ veel raakvlakken: van machineveiligheid en risicobeheersing tot het gebruik van gecertificeerde arbeidsmiddelen. Hoe verschillend ook, het beginsel is altijd hetzelfde: veiligheid van machines en processen begint aan de ontwerptafel. Lees meer.

'Infrapool' biedt uitkomst voor overheid, aannemer en werkzoekende

'Infrapool' legt focus op social return on investment

Om ervoor te zorgen dat social return on investment in de infrasector structureler wordt toegepast, hebben de sector en de aanbestedende partijen in de Provincie Zeeland de handen ineengeslagen en de Arbeidspool Zeeland-werkt Infra opgericht. Lees meer.

Volgende special: Regionale bouwprojecten


Lees meer over Regionale bouwprojecten in de komende special die eind mei wordt verzonden.
Bekijk zakelijke events in uw regio
Copyright © 2018 RegioinBedrijf, All rights reserved.


U kunt uw mailvoorkeuren updaten of zich uitschrijven voor deze lijst.