Copy

RegioinBedrijf update - november 2018

Businessdagen West-Brabant
Businessdagen West-Brabant

Kom naar de Businessdagen West-Brabant

Op woensdag 28 en donderdag 29 november aanstaande vindt op het Breepark in Breda de zakelijke netwerkbeurs Businessdagen West-Brabant plaats. Wilt u hierbij zijn? Meld u dan gratis aan via onderstaande button.

Gratis aanmelden
Steeds meer duurzame energie bij Brabant Water

Steeds meer duurzame energie bij instantie Brabant Water

De instantie Brabant Water heeft de ambitie om in 2020 20 procent van haar elektriciteitsbehoefte zelfstandig op een duurzame wijze op te wekken. Dit is een gigantische opgave, omdat Brabant Water op jaarbasis grofweg 75 miljoen kWh gebruikt. Business-analist Vincent de Laat: 'Wij zitten op de goede weg, maar moeten nog wel een aantal stappen zetten.' Lees meer.

‘Onze medewerkers komen fluitend naar hun werk’

‘Onze medewerkers komen fluitend naar hun werk’

ICT-dienstverlener Aragorn uit Eindhoven maakt een stevige groei door en is daarom op zoek naar een aantal talentvolle nieuwe medewerkers. Martijn Lafeber: ‘Wij bieden hen naast alle standaard zaken als een goed salaris ook een fijne werkplek en fijne collega’s. Natuurlijk moet er hard worden gewerkt, maar we maken ook graag tijd voor een lolletje.’ Lees meer.

‘Heurkens & van Veluw groeit mee met haar klanten’

‘Heurkens & van Veluw groeit mee met haar klanten’

Bij Heurkens & van Veluw is Oss heeft men zich gespecialiseerd in Value Engineering. Ofwel slim produceren tegen een lage kostprijs en een hoge kwaliteit. Ook is het bedrijf zeer flexibel omdat ze naast haar 130 vaste medewerkers nog een schil aan flexibele krachten heeft. Jorg Blankers: 'Mede hierdoor zeggen wij niet snel nee tegen onze klanten.' Lees meer.

Ingenieursbureau VIRO: 'Groei is altijd een mogelijkheid'

Ingenieursbureau VIRO: 'Groei is altijd een mogelijkheid'

Variatie en uitdaging, een prettige werksfeer en: having fun together. De testimonials van medewerkers van ingenieursbureau VIRO uit Hengelo zijn unaniem enthousiast en de vestiging in Echt won in 2017 zelfs de prijs voor aantrekkelijkste werkgever. Maar hoe doet VIRO dat nu precies? Recruiter Yvette Koerntjes vertelt erover in een interview. Lees meer.

KW1C studenten leren over praktijk dankzij Heijmans

KW1C studenten leren over praktijk dankzij Heijmans

Het Koning Willem I College en het bedrijf Heijmans Woningbouw hebben vorig jaar de ambitie uitgesproken intensief met elkaar samen te willen werken in het kader van beroepspraktijkvorming en organiseerden daarom onlangs een interessant gastcollege over het project Willemspoort in s'-Hertogenbosch voor BAM-studenten. Lees meer.

‘Octrooien creëren meerwaarde voor producten’

‘Octrooien creëren meerwaarde voor producten’

Technologiebedrijven investeren vaak veel geld in Research & Development om nieuwe producten te ontwikkelen. Door octrooien en patenten aan te vragen voor uitvindingen kunnen zij voorkomen dat andere bedrijven deze mogen gebruiken zonder toestemming. Jelle Hoekstra, directeur van DeltaPatents uit Eindhoven, vertelt erover in een interview. Lees meer.

Volgende special: Zakelijke Dienstverlening

Lees meer over zakelijke dienstverlening in de komende special die in december wordt verzonden.
Bekijk zakelijke events in uw regio
Copyright © 2018 RegioinBedrijf, All rights reserved.


U kunt uw mailvoorkeuren updaten of zich uitschrijven voor deze lijst.