Enkele inspirerende voorbeelden van regionale bouwprojecten zijn voor u in beeld gebracht.
Is deze mail niet goed leesbaar? Open deze dan in uw browser
Logo RegioinBedrijf

Themaspecial: regionale bouwprojecten

De verwachtingen voor de bouwsector zien er voor het komende jaar rooskleurig uit. Dit is terug te zien in het netwerk van RegioinBedrijf. Er vinden mooie bouwprojecten plaats en het is goed om te zien dat de aandacht voor het milieu niet verloren gaat. Enkele inspirerende voorbeelden zijn in deze special voor u in beeld gebracht.

Provincie Zeeland investeert in circulaire economie

Primeur in Nederland: gebouw volledig hergebruikt als jeugdkliniek

Het voormalig districtskantoor van Rijkswaterstaat in Terneuzen staat leeg en moet plaatsmaken voor de Nieuwe Sluis Terneuzen. Het is voor het eerst in Nederland dat materialen en grondstoffen van een gebouw maximaal worden hergebruikt. Lees in dit bijzondere projectartikel hoe de provincie Zeeland investeert in circulaire economie.
Lees meer
Zeeuwse duurzame renovatieconcepten 

Innovatieve renovatieconcepten maken Zeeuwse woningen duurzamer

Het straatbeeld toont steeds meer zonnepanelen, maar dit is slechts één van de vele oplossingen om energie te besparen en duurzaam te wonen. De bouwsector houdt zich volop bezig met onderzoek én ontwikkeling van nieuwe duurzame oplossingen. Lees hoe Marsaki en RWS partner in wonen in Goes intensief samenwerken om betere technieken te vinden.
Lees meer
Tweede hoogwaardig distributiecentrum in Moerdijk
Ontwikkeling nieuw ‘Smartlog Moerdijk 2’ complex in volle gang

Waar het logistieke complex Smartlog Moerdijk 1 in 2016 is afgerond, is de ontwikkeling van de Smartlog Moerdijk 2 in volle gang. Bouwbedrijf Vrolijk uit Zevenbergen zal zorgen voor de ´turn-key’ realisatie van het hoogwaardig logistiek distributiecentrum. Kom te weten hoe de realisatie van het distributiecentrum tot stand komt en wanneer de bouw is afgerond.

Lees meer
Inspirerende Brabantse bouwprojecten

Heembouw creëert plekken waar mensen willen ondernemen 

Succesvol ondernemen vraagt om een inspirerende en prettige werkomgeving. Heembouw zet haar kennis en ervaring in om voor klanten een werkomgeving te creëren en realiseren waar ze graag zijn en succesvol kunnen ondernemen. Lees in dit artikel waar en hoe Heembouw inspirerende plekken creëert in Tilburg, Nieuwkuijk, Helmond en Son en Breugel.
Lees meer
Klimaatbestendige bouw in Noordoost-Brabant
Woensel-Noord voorbereid op toekomstige klimaatveranderingen
Steden en regio’s klimaatbestendig maken is hard nodig. Nederland kent immers grote gebieden die bebouwd zijn en de extreme weersveranderingen nemen toe. Dit kunnen gemeenten niet alleen, samen met bouwbedrijven moet nagedacht worden over de uitvoering. Kom te weten wat Aannemersbedrijf F.P.H. Ploegmakers uit Vinkel realiseerde voor de gemeente Eindhoven.
Lees meer
Life sciences campus Oss in ontwikkeling
Slopen als basis van verdere groei op het Pivot Park in Oss

Het Pivot Park in Oss bestaat uit vier grote gebouwen waar ondernemers en onderzoekers de 'apotheek van de toekomst' vullen. Om alle werknemers en bezoekers te faciliteren zijn er meer parkeerplaatsen nodig. Lees hoe de ontwikkeling van de life sciences campus tot stand komt en hoe het Veghelse bedrijf Van Mensvoort zijn bijdrage levert.

Lees meer
Innovatieve bouwaanpak hoofdkantoor Vanderlande
Leenders Architecten ontwerpt bedrijfspand op niet-traditionele wijze

Het nieuwe hoofdkantoor van Vanderlande is door Leenders Architecten & Ingenieurs niet op traditionele wijze ontworpen, maar volgens 'snelkookpansessies'. Lees meer hoe de samenwerking tussen de organisaties verliep en hoe dat heeft bijgedragen aan het huidige kantoor. Een locatie met allure van maar liefst 20.000 vierkante meters en die plek biedt aan duizend medewerkers.

Lees meer
Toekomstige hightech campus in Zuidoost-Brabant
Brainport Industries Campus krijgt voorname rol in Brainport regio

Met de financiering van het Atrium (het hart van de campus) is begin dit jaar weer een belangrijke stap genomen in de realisatie van Brainport Industries Campus. De campus opent begin 2018 haar deuren en wordt van enorm belang voor de economische ontwikkeling van de Brainport regio èn voor het vergroten van de werkgelegenheid. Kom meer te weten over deze technische cluster in Zuidoost-Brabant.

Lees meer
Copyright © 2017 RegioinBedrijf, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list