Copy

RegioinBedrijf update - juni 2018

Jonge talenten brengen aluminiumprocessen van Finex in beeld

Jonge talenten brengen aluminiumprocessen van Finex in beeld

Een video die laat zien waar je bedrijf voor staat en hoe processen op de werkvloer verlopen. Alumero Finex legde die opdracht neer bij Peelpioniers, een onderneming die organisaties tot leven brengt in beeld. Managing Director Jeroen van Bussel: “Met de video wilden we ons open karakter laten zien. Dat is met de talenten die voor Peelpioniers werken gelukt.'' Lees meer.

‘Alles wat in en op de grond gebeurt, kunnen wij verzorgen’

‘Alles wat in en op de grond gebeurt, kunnen wij verzorgen’

Familiebedrijf Van Mensvoort is al bijna veertig jaar een vertrouwd adres voor infra-, sloop-, milieu- en recycling werkzaamheden. ''Alles wat in en op de grond gebeurt, kunnen wij verzorgen'', zegt directeur Willy van Mensvoort. ''Onze kracht is dat wij flexibel zijn en de werkzaamheden goed kunnen combineren.'' Lees meer.

Expat Center Food Valley start met sportprogramma voor expats

Expat Center Food Valley start met sportprogramma voor expats

In samenwerking met Sportservice Wageningen start het Expat Center Food Valley in september met een sportprogramma voor expats en hun gezinnen in Wageningen. Petra Krop, operationeel manager: ''Als het programma hier succesvol verloopt, hoop ik dat we het ook in andere gemeenten in de Food Valley regio kunnen uitrollen.'' Lees meer.

'Zeeland, een prachtprovincie voor bedrijven'

'Zeeland, een prachtprovincie voor bedrijven'

Als Rogier van der Torren over Zeeland praat, stralen zijn ogen. Het enthousiasme voor deze provincie zit er bij deze nieuwe Manager Direct Investments bij Invest in Zeeland te Vlissingen diep in. “In deze baan kan ik alles kwijt. Mijn jarenlange ervaring in de sales, maar vooral mijn passie voor Zeeland” zegt deze, hoe kan het anders, geboren en getogen Zeeuw. Lees meer.

‘Door samenwerking met TANS kunnen wij efficiënter werken’

‘Door samenwerking met TANS kunnen wij efficiënter werken’

Papierloos werken. Dat is wat directielid Ellen Kreuk van het familiebedrijf Arie Kreuk Transport uit Ridderkerk in de komende jaren graag wil bewerkstelligen. Samen met Transport & Automotive Network Systems (TANS) uit Eindhoven werkt het Zuid-Hollandse bedrijf aan steeds verdere automatisering van de bedrijfsprocessen. Lees meer.

Goed voorbereid de Brexit door dankzij dounae expediteur WA Customs

Dat de Brexit grote gevolgen gaat hebben voor de internationale handel is bij de meeste bedrijven inmiddels wel doorgedrongen. Maar wat dit specifiek voor hun organisatie betekent is vaak een stuk onduidelijker. Hoe bereid je je hierop voor? Benny van Laerhoven, eigenaar van WA Customs, geeft tips. Lees meer.

Volgende special: Toerisme en Recreatie


Lees meer over Toerisme en Recreatie in de komende special die eind juli wordt verzonden.
Bekijk zakelijke events in uw regio
Copyright © 2018 RegioinBedrijf, All rights reserved.


U kunt uw mailvoorkeuren updaten of zich uitschrijven voor deze lijst.