Copy

Persoonlijk bericht van Stef Freriks

Inhoud nieuwsbrief februari 2021

* Boek "De kracht van bewustzijn"
* Start cursus Energetisch Management in Berlicum
* Inzicht in vormen van depressie en zwaarmoedigheid
* Training "De Freriks Methode"
* Volgende nieuwsbrief


* Boek "De kracht van bewustzijn"
Ons boek is er weer! Afgelopen week plofte bij ons een pallet op de stoep met de nieuwe boeken. Na een periode van herschrijven, aanvullen en redigeren is ons herziene en herdrukte boek weer voor de liefhebber beschikbaar. Elke deelnemer aan onze cursus ‘Energetisch Management’ krijgt dit boek en het is ook gewoon los te bestellen via onze website.

* Start cursus Energetisch Management in Berlicum
In een maatschappij die op allerlei fronten meer en meer turbulent lijkt te worden, is het steeds belangrijker om je eigen energiehuishouding – zelf – te kunnen bewaken en/of herstellen. Mooie volzin waar we nadrukkelijk één woord eventjes uit willen lichten, namelijk: ZELF. Het is wat ons betreft dit ogenschijnlijk simpele woord wat – iedere dag weer –  hèt verschil maakt. Zelf registreren hoe je je voelt, energiek en vitaal of juist niet. Zelf vaststellen hoe dat komt en dit dan – ten positieve – zelf kunnen beïnvloeden. Zo ontwikkel je van binnenuit, op eigen kracht. Da’s een mooie en nuttige vaardigheid die je helpt je dagelijks leven wat stabieler en overzichtelijker te houden. Er wordt wel eens gekscherend gezegd: jij leeft je leven en niet andersom. De cursus Energetisch Management start binnenkort op 19 maart a.s. (onder voorbehoud dat de coronamaatregelen dit toelaten) met haar inmiddels 8e jaargang. De cursisten leren op een verrassend eenvoudige en toch krachtige (en soms ook ‘pittige’) wijze hoe je energie ‘hands-on’ kunt hanteren. Dit alles begint met het, uitgedaagd door de trainer, formuleren van je persoonlijke doelstellingen. Samen (dus met de trainer en de cursisten) ga je dan aan de slag in 5 bijeenkomsten (van elk ongeveer een halve dag) en een dosis huiswerk. In een doorlooptijd van 4 maanden ga je op energetische wijze je doelstellingen ondersteunen en behalen. Het aantal deelnemers aan deze cursus is gelimiteerd, 12 tot maximaal 15 deelnemers. De cursus wordt gegeven in Berlicum. Meer informatie kun je vinden op onze website of klik op https://www.steffreriks.nl/cursussen/cursus-energetisch-management/

* Inzicht in vormen van depressie en zwaarmoedigheid
Wel eens last van dat ‘zware’ en/of ‘doffe’ gevoel als je wakker wordt? Nergens echt zin in en elk klein klusje voelt alsof er een berg verzet moet worden? Nou maak je dan geen zorgen, dat hebben we allemaal wel eens. Aanzienlijk vervelender, tot zelfs belastend of ontwrichtend, wordt het wanneer je dit met grotere regelmaat of zelfs voortdurend ervaart. Dan zou er wel eens sprake kunnen zijn van een depressie. Tijdens zijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen en dankzij zijn diepgaande spirituele kennis zet Stef zijn inzichten op dit gebied in om mensen met depressieve klachten te helpen. En met succes blijkt. Zo blijken het moment waarop - en de sfeer waarin de conceptie plaatsvond van groot belang. Of wanneer een moeder reeds één of meerdere miskramen achter de rug had gaf dat (logisch) een meer zorgelijke zwangerschap. Nog wat voorbeelden die van (grote) invloed kunnen zijn ; een ongewenste zwangerschap en het verlies van – in een zeer vroeg stadium – één van de foetussen van een tweeling. Gezien zijn resultaten op dit gebied lijkt het erop dat Stef een modus heeft gevonden om mensen met depressieve en zwaarmoedige klachten snel en effectief te kunnen helpen. Het komt regelmatig voor dat Stef, samen met de cliënt, het gevoel al in één sessie aanzienlijk helpt te verbeteren.

* Training "De Freriks Methode"
Uit onze ‘opiniepeiling’ naar aanleiding van de nieuwsbrief van januari jl. blijkt dat er voldoende animo is om de training ‘De Freriks Methode’ te starten. De rode draad in deze methode is dat we gestructureerd in 3 bijeenkomsten aan de slag gaan met het – van klein naar groot – verwerken en opruimen van emotionele thema’s. Dus van ‘vroeger altijd je bord leeg moeten eten’ tot het verlies van een geliefde of een ander groot trauma. Met de10 trainers van de Freriks Methode zijn we in staat om breed over Nederland mensen met een hulpvraag of een vraagstuk over je persoonlijke ontwikkeling te helpen. En wel snel, in de regel kun je binnen een week terecht bij een voor jou passende trainer. En dan ‘aan de bak’ samen met je trainer. Naast de 3 bijeenkomsten (ongeveer 2 uur per bijeenkomst) is er ook sprake van een gezonde dosis huiswerk. Je kunt je via onze website aan melden. Aarzel niet om je in te schrijven of wanneer je iemand kent die hier interesse in kan hebben. De kosten van de training bedragen € 375 incl. het boek "De kracht van bewustzijn". 

 * Volgende nieuwsbrief
In onze volgende nieuwsbrief zullen we je meenemen in de de onderwerpen o.a. vervuild bewustzijn en wat doet een persoonlijke sessie met je?  

 
 

Copyright © 2021 Freriks Energetisch Management, alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp