Copy

Persoonlijk bericht van Stef Freriks

Inhoud speciale nieuwsbrief april 2020

* Inzicht in corona
* Inzicht in corona speciaal voor therapeuten
* Online training voor hulpverleners


* Inzicht in corona 
Bijzonder is dat we geen mensen kennen die corona hebben of hebben gehad die met bewustzijn en onvoorwaardelijke liefde bezig zijn. In het navolgende artikeltje volgt een verklaring en je zult zelf wel aanvoelen of dit de goede weg is of niet.
Graag wil ik een voorbeeld gebruiken waar de wetenschap nu ook steeds meer achter is gekomen.
Mensen die voor een operatie of een zware behandeling in het ziekenhuis komen en positief in het leven staan, hebben een veel betere kans dat de behandeling goed en doeltreffend is. Hun herstelkans is veel groter dan van degenen die niet/minder positief in het leven staan. Deze stelling ondersteund mijn inzichten die ik reeds heb gekregen. 

Mijn inzicht is dat we onze aura op orde dienen te houden evenals onze frequenties waarmee we leven. Dit kunnen we doen door proberen niet te oordelen. Oordelen zorgt ervoor dat we in angst komen en angst verstoord onze aura en ons systeem. 
Dat is natuurlijk makkelijk gezegd.
Om te beginnen is het belangrijk om jezelf (weer) goed neer te zetten door een goede grondingsoefening. Op de homepage van onze website staat een kwalitatieve grondingsoefening als geluidsbestand. Deze kun je downloaden. 
Ook is het belangrijk om zoveel mogelijk oprecht en eerlijk te leven, dus laat de hebzucht en macht eens wat meer los.Dit kan erg moeilijk zijn voor hen die nog niet veel met energetisch werk bezig zijn geweest. Ik geef daarom een voorbeeld van iemand die vlees van eigen runderen aan huis verkoopt en mij vertelde dat er helaas geen klanten uit het eigen dorp komen.  In hetzelfde gesprek werd er verteld dat ze zelf geen bloemen bij de plaatselijke bloemist koopt, maar bij de supermarkt. “Het zijn bloemen en daar zijn ze goedkoper” was de opmerking.  Achteraf heb ik een appje gestuurd dat de dorpelingen wellicht ook zo over hun vlees denken. Natuurlijk kreeg ik wel een reactie, ondanks dat ze altijd dacht oprecht naar iedereen te zijn. Zo was er toch een “energielek”, door deze situatie.

* Inzicht  in corona speciaal voor therapeuten
Angst is als een epidemie in de moderne wereld van de hogere technologie, hoewel het een al lang bestaand menselijk probleem is. Tijdens de huidige corona-virus pandemie neemt de angst wereldwijd toe. Angst is een probleem dat ontstaat door een teveel aan lucht- en ether-elementen en een gebrek aan aarde, water en vuur, in het lichaam én in de geest.
Wanneer de angst toeneemt, waarin het element lucht overheerst, worden de geest, emoties en subtiele energieën verstoord. Met als gevolg een gevoel van niet-geaard-zijn. We verliezen gemoedsrust en mentale stabiliteit. Tijdens het verouderingsproces zien we dat men veelal gevoeliger wordt voor oorzaken die angsten creëren.
Kortom, angst verstoord de harmonie in onze energiehuishouding. De aura verliest zijn natuurlijke glans en spirit, door het afnemen van het energieniveau zal de aura krimpen en het goed functioneren van de pijnappelklier komt in het gedrang.
Door ons te verbinden met de Aarde, kunnen wij de gevolgen van angst omkeren (Om-denken). Door de aarde, water en vuur elementen weer in harmonie te brengen met de lucht- en ether-elementen, zullen wij een gevoel van energetische balans ervaren en kan de aura gaan ontspannen  en stralen.
Wat is er aan de hand anno 2020 ? Er is een heel zachte energievorm gekomen die voor ons net wel en net niet waarneembaar is. Ze is zich nog aan het vormen, er zit veel informatie in waarmee we de komende jaren nog mooie lessen mogen leren. Hierover volgt in een komende nieuwsbrieven wel meer informatie. 
 
* Online training voor hulpverleners
Op zeer korte termijn organiseren we een online training  “Kom in je kracht” van 3 bijeenkomsten voor hulpverleners zoals psychologen en therapeuten. Tijdens deze training ga jezelf  volledige de reeds bestaande cursus “Kom in je kracht” doorlopen. Je ontvangt achtergrond informatie waarmee je extra handvatten hebt om mensen die het lastig hebben in het leven te ondersteunen.
De doelgroep van cliënten zijn mensen die op de wachtlijst staan bij de psycholoog maar nog geen medicatie hebben.
Wil je meer informatie of wil je je aanmelden ? Klik op :https://www.steffreriks.nl/cursussen/
Met de cursus “Kom in je kracht” hebben we inmiddels meer dan 250 mensen kunnen helpen.  Deze cursus hebben we nu compacter kunnen maken en na enkele proefgroepen te hebben gedraaid is het duidelijk dat deze cursus zeer effectief is.  Er is een groeiende behoefte aan ondersteuning bij mensen die zijn vast gelopen in hun leven. Belangrijk is dat je ervaring en belangstelling hebt met bewustzijn en spiritualiteit.
 
Je kunt Stef ook  volgen op Facebook  en LinkedIn, waar hij tussentijds  informatie deelt.
 
    
 

 
 
 


 

 
 

Copyright © 2020 Freriks Energetisch Management, alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp