Copy

Persoonlijk bericht van Stef Freriks

Inhoud Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwe inzichten
Lezingen in Geldrop  en Lelystad
Bijeenkomst 5e dimensie- gelijkgestemden in Wanroij
Nieuwe locatie in Nuland

Groepssessies
Succes bij tinnitus

 

Nieuwe inzichten
Onze energie frequenties zijn dusdanig aan het verhogen, dat het voor steeds meer mensen mogelijk wordt aura’s waar te nemen. Stef heeft een eenvoudig techniek ontwikkeld waar mee we aura’s zichtbaar kunnen maken.  Tijdens de lezingen en presentaties geeft Stef uitleg en laat hij het de deelnemers zijn aura zien. Ongeveer 80% van de aanwezigen neemt binnen enkele minuten zijn aura en energieveld waar, waardoor ze nadien het ook makkelijk bij anderen kunnen waarnemen. Het doel is om meerdere energie vormen waar te nemen, voor met name voor gevoelsmensen.
Inmiddels legt Stef het uit als een vorm van 3D kijken. Degene die ooit 3D kunnen zien, weten dat het een aangepaste focus is om 3D te zien. Met een aura is dit ongeveer het zelfde.

Lezing in Geldrop
Morgenavond 27 maart om 20 uur geeft Stef een lezing in Geldrop. Onderwerp is “Angsten en oordelen beperken onze gezondheid en functioneren".
Ook hier laat Stef zijn aura zien. Meer informatie over de lezing en hoe je je kunt aanmelden is te lezen op onze website.

Lezing in Lelystad
Op maandag 6 mei om 20 uur geeft Stef een lezing in Lelystad. De lezing gaat over het werk van Stef, hoe hij mensen behandelt en ook met welke energievormen hij werkt. Zoals al zijn lezingen is ook deze interactief. Meer informatie komt zeer binnenkort op onze website.

Bijeenkomst 5e dimensie- gelijkgestemden in Wanroij
We hebben veel belangstelling gekregen voor de 5e dimensie bijeenkomst in Wanroij op 6 april. We hebben bewust deze communicatie niet op onze website gezet. We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelding voor deze bijeenkomst kan via contact@steffreriks.nl

Nieuwe locatie in Nuland
Onze nieuwe locatie in Nuland blijkt ook voor velen een rustgevende plek waar ook de sessies als bijzonder prettig worden ervaren, ondanks dat de verbouwing nog niet gereed is.

Groepssessies
Stef treft voorbereiding op termijn groepssessies (in tegenstelling tot 1 op 1) te geven voor mensen die vastgelopen zijn of dreigen vast te lopen.  De groepjes zijn klein. Meer informatie volgt in een volgende nieuwsbrief.

Succes bij tinnitus
Het succes bij tinnitus is wisselend. Ongeveer 50% is succesvol evenals bij clusterhoofdpijn.

 
 

Copyright © 2019 Freriks Energetisch Management, alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp