Copy

Persoonlijk bericht van Stef Freriks

Inhoud nieuwsbrief augustus 2021

  • Persoonlijke sessies stoppen per 1 juli a.s.  
  • Nieuwe ontwikkelingen
  • Interactieve lezing op 6 september

* Persoonlijke sessies stoppen per 1 juli a.s.  
Zoals jullie weten zijn we voorlopig gestopt met de persoonlijke sessies. In plaats daarvan komen een klein aantal groepssessies van 3-5 personen. Stef kan je ondersteunen in het opruimen van je ballast of blokkades. Is dit iets voor jou? Boek dan je plekje via onze website. Het is niet nodig dat je je probleem of thema ter sprake hoeft te brengen. Voor bijzondere gevallen is er incidenteel nog een mogelijkheid voor een persoonlijke sessie. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via contact@steffreriks.nl en vermeld altijd je telefoon nummer en reden voor de sessie.


* Nieuwe ontwikkelingen
De nieuwe ontwikkelingen dienen zich al geruime tijd aan en kunnen we zien als we goed om ons heen kijken. Uiteraard is het hele "corona verhaal" er een van . Het  is een grote eyeopener voor veel mensen om inzichten te krijgen in zichzelf en in de omgeving.
Het valt op dat veel van jullie zich persoonlijk al aan het ontwikkelen zijn en niet alles als 'vanzelfsprekend' meer aannemen.
 
* Interactieve lezing op 6 september
Wereldwijd is er een chaos op verschillende fronten: 
Het weer is van slag, de economie is van slag, de politiek is van slag, mensen zijn van slag en  ga zo maar door. Het is duidelijk voelbaar dat er wat gaande is of dat er wat bijzonders aan het gebeuren is. Om die reden verzorgd Stef een interactieve lezing voor een kleine groep op 6 september in Berlicum. Hij zal een korte uiteenzetting geven van wat er al aan het gebeuren is en hoe hij de nabije toekomst ervaart.
Dit doet hij vanuit zijn diepere gevoel en de kennis die hij inmiddels heeft opgedaan.
Of zoals hij zegt: "Economisch staan we voor bijzondere  uitdagingen".
Hij zal een aantal handreikingen aandragen waarmee je voor jezelf beslissingen kunt nemen op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. Heb je interesse? Meld je aan via de website en klik op 'cursussen' of klik op deze link https://www.steffreriks.nl/cursussen/de-nieuwe-ontwikkelingen/
Er is plaats voor maximaal 20 personen, waardoor de lezing ook interactief gemaakt kan worden en de 1,5 meter maatregel gehandhaafd kan blijven. 
 
Wil je graag nu al een handreiking hebben? Probeer eens dan te leven met de 3 navolgende regels:  
OORDEEL NIET 
LEEF IN OVERGAVE 
VOLG JE GEVOEL
 

   

Copyright © 2021 Freriks Energetisch Management, alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp