Copy

Persoonlijk bericht van Stef Freriks

Inhoud nieuwsbrief december 2019

* Start cursus Energetisch Management in Berlicum
* Vervolg training oud cursisten Energetisch Management
* 3 Daagse cursus "de nieuwe tijd" in Berlicum
* Leestip voor de komende feestdagen* Start cursus Energetisch Management in Berlicum
In januari 2020 starten we weer met de cursus  Energetisch Management in Berlicum.
Deze cursus start in week 4 op zowel vrijdag als zaterdag. In 5 lesdagen leer je sterk te ontwikkelen met  je eigen  vooraf gestelde doelen,  het wordt zodanig gebracht dat je nadien het zelf kunt bijhouden in je dagelijkse omgeving.  Klik voor meer informatie en aanmelding op https://www.steffreriks.nl/cursussen/cursus-energetisch-management/
Bij voldoende belangstelling wordt deze cursus ook in Rijswijk en Zwolle gegeven. Daar zijn minimaal 10 deelnemers voor nodig. Stuur ons een mail naar contact@steffreriks.nl als u daarvoor belangstelling hebt.

* Vervolg training oud cursisten Energetisch Management
Binnenkort gaan we voor oud cursisten,  die een cursus energetisch Management hebben gevolgd, een vervolg training verzorgen. Deze training zal 3 x per jaar worden gegeven : 1 x deze winter, in de lente en in de herfst.Tijdens deze bijeenkomsten gaan we je jaardoelen weer opnieuw scherp stellen en gaan we je  nieuwe inzichten uitleggen. De locatie is nog niet bekend.  In de volgende nieuwsbrief volgt meer informatie hierover.

* 3 Daagse cursus "de nieuwe tijd" in Berlicum
In januari start ook deze nieuwe cursus in 3 bijeenkomsten. Tijdens deze  cursus ontvang je meer inzicht in de nieuwe tijd, een ontwikkeling waarbij al het oude los mag worden gelaten.
Doordat de trillingsgetallen veranderen, verandert onze hele planeet en alles wat daarbij hoort.
We nemen je mee in de wereld van aura’s zien,  andere geneeswijzen, de  vervlechting tussen wetenschap en bewustzijn, het anders denken en alles wat daar bij hoort om het te kunnen ervaren.
Deze cursus is bestemd voor hen die intuïtief voelen dat we al met de echte veranderingen bezig zijn en die therapeutisch bezig zijn en voelen dat ze net niet verder kunnen komen. Ook voor belangstellenden die “out of the box” durven te denken of te voelen en voor de nieuwetijds mensen.
Voor meer informatie en aanmelding klik op https://www.steffreriks.nl/cursussen/

* Leestip voor de komende feestdagen
Een leestip voor de komende feestdagen is een boek van Christina von Dreien, met als titel "Tweeling als licht geboren". Het gaat over een meisje met een heel groot inzicht in de wereld zoals die zich gaat vormen.   

We wensen u fijne feestdagen en alle goeds voor een gezond en gelukkig 2020.
 


 

  

 
 

Copyright © 2019 Freriks Energetisch Management, alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp