Copy

Persoonlijk bericht van Stef Freriks

Inhoud nieuwsbrief mei/juni 2020

* Wie is er corona-gevoelig en hoe werkt het?
* Cursus “Kom in je kracht voor hulpverleners en erkend therapeuten” (De Freriks methode)

Hoe behoud je je rust?
Nieuwe  korte films op onze website beschikbaar
Cursussen in het najaar 2020
 
* Wie is er corona-gevoelig en hoe werkt het?
Zie je aura als een mooi gesloten bol, die met het ouder worden wat opener wordt en ziektes kan door laten (o.a. corona). Vergelijk het maar met bloemen die verwelken, zodra bloemblaadjes laten vallen zijn er open plekken. Op deze open plekken kunnen andere energievormen aanhaken, zoals schimmels, virussen en bacteriën en dus ook corona. Deze plekken worden wat zwakker. Een andere mogelijkheid is om in angst te raken. Angst clustert de blaadjes en zorgt dat er gaten zijn.

* Cursus “Kom in je kracht voor hulpverleners en erkend therapeuten” (De Freriks methode)
Na een 1e groep te hebben afgerond, is de vraag gekomen om een extra groep therapeuten op te leiden zodat ze “De Freriks methode” kunnen en mogen verzorgen. Dit proberen we zo spoedig mogelijk te gaan doen, wellicht nog in de vakantie periode. Heb je belangstelling ? Stuur ons een mail naar contact@steffreriks.nl. Het houdt in dat jezelf de cursus doorloopt en extra tools krijgt om het ook te verzorgen vanuit je vakgebied. Deze cursus bestaat uit 3 lessen waarbij iedereen het leven weer op orde krijgt.

Hoe behoud je je rust?
In deze hectische tijd van chaos en bijzonderheden is het van belang dat je je rust niet verliest. Belangrijk is dat je harmonische frequenties tot je neemt in plaats van chaotische frequenties. Daarvoor geeft Stef je de tip om je eens te verdiepen in 432 Hz. Dit is een muziekfrequentie die vroeger voor de oorlog normaal was. Als je er nu weer naar luistert, kun je weer meer rust kunt ervaren. Tijdens de 2e wereld oorlog heeft men 440 Hz geïntroduceerd; een frequentie van chaos. Op internet kun je via verschillende programma’s muziek in 432 Hz beluisteren.

* Nieuwe  korte films op onze website beschikbaar
Op onze website kun je 3 nieuwe films bekijken waar Stef uitleg geeft over verschillende onderwerpen.
Het 1e filmpje gaat over “wat kan Stef voor jou betekenen?” Klik hier om dit te bekijken
In het 2e fimpje "De dimensieladder, wat zijn passende relaties?" wordt uitgelegd welke relaties het beste bij je passen en waarom. Klik hier om dit te bekijken.
Het laatste fimpje "Stef Freriks ontstresst mensen en bedrijven"  geeft Stef uitleg over wat hij voor mensen en bedrijven kan betekenen. Klik hier om dit te bekijken. 

Cursussen in het najaar 2020
De cursus Energetisch Management start weer in september. Exacte data volgen zeer binnenkort en is dan te boeken via de website. Bij voldoende belangstelling wordt deze cursus ook in de Noord-Oost-polder gegeven.

 Volg Stef op Facebook, waar hij binnenkort een aantal nieuwe bijzonderheden zal plaatsen.
 
 
 


    
 

 
 
 


 

 
 

Copyright © 2020 Freriks Energetisch Management, alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp