Copy
Persoonlijk bericht van Stef Freriks
Niet goed weergegeven?
Open in uw browser

JULI 2022


Inhoud

Nieuwe Grondingsmethode

Doordat wij ons verder ontwikkelen hebben wij een andere grondingsmethode nodig. Bij deze gronding richt je je op drie specifieke punten op de ondergrond, die kunnen wel tot 300 meter meter van jouw systeem af liggen.

De frequentie is duidelijk aan het veranderen en heel veel mensen zitten op het punt van verdere ontwikkeling. Zo verfijnt de energie van de boven (kosmische informatie) het gevoel. Daarbij hoort ook een versterking van onze gronding en de aarde-energie, om de nieuwe balans te vinden.

Wij hebben inmiddels gezien, dat veel mensen de richting in het leven zijn kwijtgeraakt. Met name hoog gevoeligen is dit overkomen. Ik heb al bij verschillende mensen gezien, dat ze door deze extra gronding weer in het hier nu komen en het leven weer kwalitatief kunnen oppakken.

In de schaal van die 300 meter, lopen energiebanen. Daarvan hebben we er drie, die bij jouw frequentie aansluiten. Steeds meer mensen benaderen ons met nieuwe informatiebronnen. De een neemt dingen waar van een kennisveld, over hoe het voelt op de aarde, een ander brengt informatie uit de kosmos. Weer anderen hebben informatie over Atlantis, over oeroude energiesystemen. Kenmerkend is, dat veel van hen deels zijn vastgelopen. Gelukkig, krijg ik vaak de informatie door, om ze de juiste weg te wijzen en ze weer ze verder te helpen.

 

Lezing 28 juli - Wognum

Tijdens de interactieve lezing op 28 juli in Wognum kunnen deelnemers vragen stellen en onderwerpen voorstellen waarover Stef zijn gedacht zal laten gaan. Er is al een lijstje onderwerpen voorgesteld waarin:

  • De dimensieladder, welke mensen wel, of niet zo goed bij je passen.
  • Inzicht in personen die vanuit het niets boos kunnen worden.
  • Ook emotionele ballast. Het is de oorzaak van alle klachten. Dit wordt op de avond uitgebreid verteld en uitgelegd.
  • Met de Freriks Methode zetten we iedereen weer snel in zijn kracht. Ook dit wordt op de avond uitgebreid verteld en uitgelegd.

Stef communiceert met vele energievormen, als hij de juiste te pakken heeft kan hij bijna elk probleem benaderen.

Meld je aan via de website of via de knop hieronder, als je deze lezing wilt bijwonen. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden 28 juli

Naast lezingen voor besloten groepen, zijn er reeds 2 openbare lezingen. De bovenstaande in Wognum op 28 juli en op 14 september in Schijndel.

Kort ander nieuws

Cursussen


Zoals al regelmatig aangegeven zijn er bijeenkomsten voor de cursus Energetisch Management in zowel Berlicum als Kamperland. De informatie hierover is op de website beschikbaar. Ik raad je aan, als je interesse hebt om eens te kijken wat het voor je kan betekenen. Indien gewenst is een betaling in delen ook mogelijk. Hiervoor kan je het beste contact opnemen door middel van een e-mail.
 

Groepen ≥ 10


Als je zelf een groep van minimaal 10 personen hebt en je wilt een cursus van Stef, dan is dat zeker een mogelijkheid. Ook hiervoor even een e-mail sturen met je verzoek.

Kwantum fysica


Het lijkt erop dat we middels verschillende frequenties van kwantumfysica, energie kunnen genereren. Ik krijg hier telkens beelden van, maar mis de kennis. Mocht je iemand zijn, of kennen die hierover meer weet en die me wil en kan helpen, dan stel ik me daar voor open.
Frequenties die bij elkaar komen en met elkaar koppelen of samenwerken, kunnen een andere energievorm  laten ontstaan.
 

Individuele Sessies


Incidenteel zijn er weer individuele sessies mogelijk. Om hiervoor in aanmerking te komen kan je een e-mail sturen.
 

Jam

De potjes voor de energetische jam zijn nog steeds niet leverbaar, maar ik hoop dat daar eerdaags verandering in komt.

Interim management voor bedrijven


Voor kleine bedrijven (doorgaans minder dan 500 werknemers) die een positieve instelling hebben, maar die tegen thema's aanlopen waar ze zelf geen effectieve oplossing voor weten, is ons Bedrijfs Interim Management Team. Een klein team dat zeer effectief je bedrijfsproblematiek aanpakt, in die onderwerpen waar je zelf wat hulp bij wilt. Zo hebben we bijvoorbeeld een transport bedrijf geholpen, dat nu weer duidelijk beter loopt en binnen drie weken weer nieuwe aanmeldingen ontving van chauffeurs. Een horeca bedrijf waar we energie op hebben gezet en waar ongewenste gasten wegbleven en juist die mensen die het bedrijf graag als gast ontving, vanzelf op het pad kwamen. Wil je meer weten vraag dan eens naar de specifieke referenties.

 

Zomer


We wensen iedereen prettige zomerdagen.
Freriks Energetisch Management op Facebook
YouTube
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2022 Freriks Energetisch Management, Alle rechten behouden.


Wil je je e-mail instellingen veranderen?
Dan kan je je voorkeuren bijwerken or uitschrijven van de lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp