Copy
Persoonlijk bericht van Stef Freriks
Niet goed weergegeven?
Open in uw browser

NOVEMBER 2021


[Red.] We hebben de nieuwsbrief wat vernieuwd. Hierdoor is hij beter op een GSM te lezen (responsive) en is het voor ons makkelijker om links en plaatjes toe te voegen. Hij ziet er daardoor ook levendiger uit, maar het is bovendien makkelijker voor jou om direct naar de website, of link te gaan die relevant is, door te klikken op de hyperlinks (oranje), plaatjes of op de knoppen.

Inhoud

Freriks Methode


Aan mensen die zijn vastgelopen adviseren wij deelname aan de cursus Freriks Methode. We kunnen met deze methode veel betekenen voor mensen die op een punt staan waarop ze een stap willen maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Meestal als je het gevoel hebt dat je vastloopt, en het even echt niet meer weet hoe je hier een verandering in brengt, geeft de cursus een goede houvast en biedt handvatten om je te beschermen tegen prikkels en signalen, zodat je je eigen pad weer kunt gaan volgen door blokkades die je beperken te gaan aanpakken.

Dit doe je in 3 bijeenkomsten onder begeleiding van een therapeut die is opgeleid om de Freriks Methode hiervoor in te zetten.

30 Gratis online Meditaties

 
We zijn inmiddels op bijna een derde van deze nieuwe serie. Iedere maandag, woensdag- en vrijdagavond, kan je meedoen met een nieuwe geleide meditatie door Stef gegeven. Hij begeleidt iedere meditatie met een tekst die hij krijgt doorgegeven en die hij voorleest.
De serie is voor iedereen gratis toegankelijk en wordt gepubliceerd op de website en in de social media kanalen.

We ontvangen vele positieve reacties waar we erg blij mee zijn.🙏🏻 Maar iedere feedback is welkom, om het te kunnen verbeteren, want we willen graag heel veel mensen bereiken met de boodschap in de meditaties. Daarom ook de vraag of je het wilt delen als je iemand kent die er ook profijt van kan hebben.

Vraag & Antwoord

 
Op maandag 20 december vanaf 19:20 uur organiseren we weer een live vraag en antwoord moment waarop jullie vragen kunnen stellen aan Stef over de meditaties, over de Nieuwe Wereld en over allerlei andere onderwerpen.

Je kunt nu al je vraag stellen door een Online formulier in te vullen. Maar het kan ook de 20ste, live via de YouTube Livechat (je moet dan wel zijn ingelogd met een google account).
Stel nu al je vraag

Nog even een korte oproep:

We willen onderzoeken of we hulp kunnen vinden bij het beschikbaar maken van de meditaties aan mensen die Duits- en/of Engels spreken. Momenteel zijn de meditaties allemaal Nederlands ondertiteld. Wie kan en wil helpen?

We zoeken native speaking English en/of muttersprachliche Deutsche die willen inspreken of vertalen.

De energetische jam moet op

Want ook al is de boviswaarde van deze jam hoog, hij heeft toch een houdbaarheids datum, bovendien als hij niet gegeten wordt blijft het effect ervan ook uit.
Jam bestellen

Energetisch Management

Goede voornemens voor 2022?

Denken, voelen, weten en innerlijk zijn. Deze thema's komen uitgebreid aan de orde tijdens de nieuwe 5-daagse cursus. Lees verder op de site.

Start in januari 2022.
Vrijdags van 13:00 tot 17:30 uur in de Schaapskooi in Zuilichem.
 
Meer lezen
Freriks Energetisch Management op Facebook
YouTube
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2021 Freriks Energetisch Management, Alle rechten behouden.


Wil je je e-mail instellingen veranderen?
Dan kan je je voorkeuren bijwerken or uitschrijven van de lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp