Copy

Persoonlijk bericht van Stef Freriks

Inhoud nieuwsbrief januari 2021

* Zoom met Stef
* Freriks Methode

* De wet van synchroniciteit
* Slecht slapen
* 5G

* Nieuwe films

* Zoom met Stef 
Wij zien dat de behoefte om elkaar te ontmoeten, bij mensen die bezig willen zijn met bewustwording en zelfontwikkeling, alsmaar groter wordt. Vooral nu in een behoorlijk ‘afgegrendelde’ maatschappij vanwege het Corona virus. Om iets te doen met dit geluid gaat vanaf vrijdag 29 januari a.s. Stef ‘de lucht in’ met zoom-sessies. Zoom-met-Stef zoals we dit noemen is een nieuwe dienst waarbij we eerst even gaan kijken hoe groot de belangstelling is. Aanvankelijk kiezen we voor een maximale groepsgrootte tot 20 deelnemers. Bij gebleken, grote(re) belangstelling bouwen we dit  uit naar grotere aantallen. Stef geeft deelt hierbij graag zijn inzichten met jullie begeleidt met zijn, voor velen van jullie niet onbekende, energie. Maar laat dit vooral geen monoloog worden, Stef wil deze sessie graag interactief maken en is ook uitermate benieuwd naar jullie inzichten en dagelijkse belevenissen van de afgelopen periode. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om er een discussieplatform van elkaars mening van te maken, da’s zonde van de tijd en de energie. Interesse? Kijk bij cursussen op onze website of klik op http://https://www.steffreriks.nl/?~=cursussen/zoom-met-stef/&

* Freriks Methode
Vanuit Freriks Energetisch Management hebben we inmiddels een tiental mensen opgeleid om de Freriks Methode toe te passen. De rode draad in deze methode is dat we gestructureerd in 3 bijeenkomsten aan de slag gaan met het – van klein naar groot – verwerken en opruimen van emotionele thema’s. Dus van ‘vroeger altijd je bord leeg moeten eten’ tot het verlies van een geliefde of een ander groot trauma. Inmiddels hebben we 250 mensen met deze methode kunnen ondersteunen met allemaal positieve resultaten. Met het  opgeleide team kunnen we een goede spreiding over Nederland waarborgen. Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief belangstelling hebben, stuur ons een mail naar contact@steffreriks.nl , dan kijken we wie er passend voor jou kan zijn om je te ondersteunen. Vermeld in je mail je naam, woonplaats en telefoonnummer. De kosten zijn EUR 350,-

* De wet van synchroniciteit
Hier hebben we allemaal wel eens van gehoord maar wat is dat nou precies? Eigenlijk betekent dit zoveel als ‘de loop van dingen overlaten aan het toeval’. Door op een ongedwongen manier de energie er in te zetten en een gezonde dosis vertrouwen te hebben, ontstaan dingen of processen vaak op een mooie en natuurlijke manier. Hierdoor creëer je de ruimte waarin alles in een goede volgorde kan ontstaan. Een praktisch voorbeeld wat we vast allemaal zullen herkennen: Ik heb een afspraak en deze kan vanuit de andere partij niet doorgaan. Ik zet deze dan niet geforceerd weer in mijn agenda, zo van ‘het moet en zal doorgaan’. Nee, ik probeer deze dan zodanig in mijn hoofd weg te zetten zodat hij automatisch en ‘natuurlijk’ weer als nieuwe afspraak ontstaat. Wanneer je dit doet zul je ervaren dat – in de tussentijd – er altijd wel iets van toegevoegde waarde ontstaat om deze afspraak weer opnieuw te laten plaatsvinden.
 
* Slecht slapen
Er bereiken ons op dit moment veel vragen van mensen die slecht slapen of bijzondere energievormen ervaren tijdens de slaap. Voor ons is hier een duidelijke toename in waarneembaar. Dit heeft te maken met de huidige fase, het tijdsgewricht waarin we nu leven, dat zich kenmerkt door een alsmaar toenemende stijging van de frequenties hier op aarde. Bovengenoemde ervaringen hebben zeker te maken met deze frequentieverhoging; ons lichaam moet daar als het ware aan wennen. Het is vervelend maar niet dramatisch. Een eenvoudige maar doeltreffende maatregel die je kunt nemen is: verlaag voordat je naar bed gaat je hersenactiviteit en je spierspanning.
 
* 5G
Moeten we ons zorgen maken over 5G?
Het antwoord op deze vraag ligt in het verlengde van de voorgaande alinea. Ons lichaam kan zich prima aanpassen op de verandering van allerlei trillingsfrequenties en nieuwe energievormen, maar het moet natuurlijk niet te veel op één hoop worden. Probeer ’s avonds je draadloze apparatuur (wifi, bluetooth, gsm, radiografische apparatuur, e.d.) zoveel mogelijk uit te schakelen of ver genoeg bij je vandaan te leggen. Doe dit vooral ook ’s nachts. Het is dus beter om je smartphone niet dichtbij je hoofd op je nachtkastje te leggen, zodat jij -, en met name je zenuwstelsel - in de nacht de meeste rust hebt/heeft. Ongeveer 2/3 van alle straling waaraan we momenteel worden blootgesteld en door worden beïnvloedt is kosmisch. Daar hebben wij geen invloed op en ons systeem is daar in zekere zin al op aangepast. Een bijzonder inzicht opgedaan in onze praktijk is dat alle mensen die overgevoelig zijn voor straling, te maken hebben met een onderliggende emotionele blokkade. Wanneer hier de blokkade wordt gereduceerd of opgeheven, kunnen deze mensen soepeler omgaan met hun ‘elektromagnetische stress’. 
 
* Nieuwe films
De afgelopen periode is er keihard en met veel plezier gewerkt aan het maken van nieuwe, inspirerende filmpjes. Korte bondige boodschappen met actuele thema’s waarin Stef zijn inzichten in heldere bewoordingen weergeeft. Interesse? Vanaf vandaag zullen er regelmatig nieuwe filmpjes geplaatst worden op onze website. Kijk en laat je verrassen!

Like ons op Facebook om onze boodschappen meer in beeld te krijgen.  

  

 
 

Copyright © 2021 Freriks Energetisch Management, alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp