Copy
Persoonlijk bericht van Stef Freriks
Niet goed weergegeven?
Open in uw browser

FEBRUARI 2022


Inhoud

Na de meditaties blijven wij je van informatie voorzien


Na de reeks van 30 meditaties waarop we er veel, heel veel reacties hebben gehad en nog krijgen, is er een aantal malen gevraagd om vervolg. Besloten is om te proberen nieuwe kennis of inzichten via podcast uit te leggen of duidelijk te maken.
Jullie vele reacties worden gebundeld samen met de teksten van de meditaties. Welke wij online willen zetten als boekwerk. En eventueel ook in een gedrukte versie aan te bieden.

Lezingen


Op woensdag 16 februari 2022 is er een lezing in Vleuten in een setting van een huiskamerbijeenkomst. Opgeven kan door te mailen naar: info@monificent.nl
De hierop volgende interactieve lezing door Stef Freriks is op donderdag 24 februari om half 8 in de Matersteeg 12 in Meeuwen. Aanmelden kan via gerdagirardi@hotmail.com Tijdens deze lezing geeft Stef inzicht in de nieuwe tijd. Waar gaan wij met deze wereld naartoe?
 
Er is weer ruimte om lezingen te organiseren, mocht je een lezing willen organiseren neem even contact met ons op.

Jaargang energetisch management voor landbouw


Op 9 februari starten we met een heel bijzonder jaarprogramma Energetisch Landbouw in de noordoost polder. Deze is voor praktiserende landbouwers met als doel een goed gevoel, vanuit het gevoel, met je bewustzijn, je bedrijf te managen.

Bijzondere onderwerpen en specialisten komen aan het woord o.a.:
  • Rene Jochems van Groeibalans komt twee lesdagen verzorgen over bodembiologie en organische reststromen.
  • Het onderwerp bodem bodemchroma komt uitgebreid aan de orde.
  • Je leert vanuit en met je gevoel je bedrijf te leiden en bij te sturen.
  • Je krijgt praktische tools en huiswerk dat je direct op je eigenbedrijf gaat inzetten.

Het is een praktijkgerichte cursus waarbij wij regelmatig een van de bedrijven gaan bezoeken. Stuur een mailtje contact@steffreriks.nl of bel 0412 457444 op werkdagen tijdens kantooruren of klik op de knop hieronder voor aanmelden en meer informatie.
Meer info / Aanmelden

Nieuwe inzichten / bijzonder verhaal

 

Vanuit de praktijk een voorbeeld. Een mevrouw had onverklaarbare pijnen tijdens de 3 zwanger-schappen. Ik ben ter plekke geweest en constateerde dat er een schilderij boven de bank hing met veel lading. Bij navraag bleek dit schilderij gemaakt te zijn tijdens de vrijgezelle avond in het bijzijn van de kunstenaar die op dat moment drugs gebruikte.
 

Het schilderij heb ik laten verwijderen uit de kamer, is netjes ingepakt en in de garage geplaatst. De volgende dag had ik al bericht van de zwangere vrouw dat de pijnen weg waren.

Dit is een voorbeeld vanuit de praktijk waarmee ik aangeef dat belastende energieën soms op vreemde manieren in je woning komen. Mijn boodschap in deze is: wees enorm voorzichtig met mensen die drugs gebruiken tijdens diensten die ze voor jou uitvoeren.

Freriks Methode

 

Middels deze methode zien we nog steeds dat iedereen zijn leven grotendeels op orde heeft gekregen. Dat klinkt misschien arrogant, maar nog steeds geldt dat we 100% succes hebben. Met deze methode ruimen we jouw eigen emotionele ballast en blokkades, op een liefde volle en positieve manier, op. Voor meer info neem contact op of boek het via onze website (zie knop onderaan).

Freriks Methode boeken
Freriks Energetisch Management op Facebook
YouTube
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2022 Freriks Energetisch Management, Alle rechten behouden.


Wil je je e-mail instellingen veranderen?
Dan kan je je voorkeuren bijwerken or uitschrijven van de lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp