Copy

Persoonlijk bericht van Stef Freriks

Inhoud Nieuwsbrief januari 2019

Facebook groep voor gelijkgestemden
Persoonlijke Sessies in Rijswijk (vlakbij  Den Haag)
Bijzondere lezing in Venraij
Helende jam
Themadagen

 

Facebook groep voor gelijkgestemden

Deze besloten 5e dimensie groep op Facebook is live. Deze groep kenmerkt zich doordat de leden hoog gevoelig en hoog bewust zijn, vastlopen in het leven en niets terug willen voor hetgeen ze de maatschappij bijdragen en aanreiken.  Het zijn mensen die vanuit het "zijn" leven, vaak bijzonder kennisveld of interesse gebied hebben en puur vanuit hun gevoel bezig zijn. In de groep kun je op een veilige manier delen met gelijkgestemden en elkaar begrijpen en ontmoeten.
Als je lid wilt worden, stuur ons een persoonlijk chatbericht via messenger  op de facebook pagina  van Freriks Energetisch Management (je moet wel eerst deze pagina “volgen”) onder vermelding wie je bent en wat je doet, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.
Klik op: https://www.facebook.com/FreriksEnergetischManagement/
Alleen aanvragen via deze chat (dus niet een aanvraag via een email) kunnen in behandeling worden genomen.

Persoonlijke sessies in Rijswijk (vlakbij Den Haag) 
Vanaf januari dit jaar geeft Stef ook sessies in Rijswijk. Deze sessies kunt u boeken via onze website  op een dag naar keuze Ook zijn er sessies te boeken in Oss of in Zwolle. Soms zijn er extra mogelijkheden  voor het boeken van een sessie op andere dag. Bel of mail ons  (contact@steffreriks.nl) gerust voor het maken van een afspraak. Op maandag- en donderdagochtend zijn we telefonisch bereikbaar tussen 9 en 12 uur op 0412-457444.

Bijzondere lezing in Venraij 
Op donderdag 24 januari geeft Stef een interactieve lezing op de GVA (gezond-verstand-avonden) in Venraij over nieuwe energievormen en gezondheid. Tijdens deze lezing laat Stef zijn aura zien voor degene die het kunnen waarnemen en laat het gevoel van onvoorwaardelijke liefde ervaren. Hierdoor ervaren velen een innerlijke rust. Tevens vertelt hij over de energetische jam welke helend lijkt te zijn voor mensen met reumatische klachten en longproblemen. Er is voldoende ruimte voor vragen over alles wat met energetische zaken te maken heeft. Voor meer informatie en aanmelding klik op : http://www.gezondverstandavonden.nl/page3.html of stuur een mail naar Mw. Monique Steegh, emailadres is gva.venray@gmail.com.

Helende jam
Wij ontvangen steeds meer positieve resultaten over deze jam. Behalve voor mensen met longproblemen blijken mensen met reumatische klachten ook baat te hebben bij deze jam.  
U kunt deze jam bestellen via https://www.steffreriks.nl/boek-en-jam/. We horen graag uw reactie na het gebruik van deze jam.

Themadagen
Zeer binnenkort organiseren wij themadagen, om kennis naar buiten te dragen. We gaan deze dagen zoveel mogelijk op zaterdagen plannen, waardoor het toegankelijker zal zijn. Meer informatie volgt via onze volgende nieuwsbrief of volg ons of Facebook.  


 

Like ons op Facebook en LinkedIn waar we regelmatig bijzonderheden op plaatsen.
 


 

Copyright © 2019 Freriks Energetisch Management, alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp