Copy
Persoonlijk bericht van Stef Freriks
Niet goed weergegeven?
Open in uw browser

JUNI 2022


Inhoud

Lezing 3 juni - Made

Tijdens de interactieve lezingen die Stef geeft is er een globaal programma, een set onderwerpen waarover gesproken wordt. Dit heeft de laatste jaren vrijwel altijd te maken met de nieuwe tijd waarin we zitten en de veranderingen in de wereld die we meemaken. Maar er is ook altijd gelegenheid om vragen te stellen, dingen waar je mee zit, die je je afvraagt, of onderwerpen waarvan je benieuwd bent wat Stef daarover wil vertellen.

Aanmelden 3 juni

Lezing 7 juni - Vlissingen

De lezing van 7 juni is bedoeld voor gevorderden, voor mensen die bewustzijn en spiritualiteit al meer in hun leven hebben geïntegreerd. Als je hier nog maar net kennis mee hebt gemaakt, zal de inhoud van deze lezing niet aansluiten. Er worden onder andere coderingen en symbolen besproken, naast de onderwerpen van de nieuwe tijd en wat de mensen daardoor bezig houdt, en hoe je jezelf helpt door alles los te laten.

"We gaan ècht de diepte in."

Op de site staat nog iets meer over de lezing, en waar je kunt parkeren. Entree is €15 en kan je bij de deur afrekenen.

Aanmelden 7 juni

Energetisch Management

Als je door emotionele ballast op te ruimen meer rust in je totale systeem kunt leggen heeft dat ook in je directe omgeving een positief effect. Met behulp van Energetisch Management kunnen we dat voor jouw bedrijf uit handen nemen. We noemen dat ook wel balanceren van een bedrijf. Jouw eigen energie is natuurlijk onderdeel van jouw bedrijf, dus het is niet alleen het één of alleen het ander.

Je kunt zelf ook voor je eigen perceel emotionele ballast opruimen. Dat leer je in de cursus Energetisch Management. Bekijk eens wat we er over schrijven op onze website, en als je meer wilt weten of een vraag hebt, stuur dan vooral een mailtje, en vermeld even je telefoonnummer.

Ander nieuws en wetenswaardigheden

Aanrakingen


Zeer hooggevoelige mensen kunnen moeite ervaren met aanrakingen. Daardoor kunnen ze overprikkeld raken omdat ze niet , of niet voldoende van die overprikkeling in hun systeem kunnen afvoeren.
 

Nieuwe wereld


Stel je eens voor: de nieuwe wereld waarin je kunt communiceren met  lichtwezens. Je kunt er samenwerken met wezens, die een hele andere beleving veroorzaken en positiviteit en licht laten ervaren.

Hoe voelt die voorstelling voor jou?

Ballast oplossen


Kijk naar jezelf.... Wie ben jij? Wil je graag ballast uit je verleden opruimen, oefen dan eens met deze zinnen: kijk eens wie ik ben, en waar sta ik in de maatschappij? Wat zou ik anders doen en of verbeteren als ik als tiener mijn leven opnieuw mocht doen?
 

Opleiden


Ik onderzoek op dit moment of het mogelijk is om heel, zeer hooggevoelige mensen, die sessies zouden willen gaan doen, om die op te gaan leiden met mijn methodes, zodat ze anderen ook kunnen gaan helpen. Denk je dat je daarvoor in aanmerking komt, laat dan wat van je horen.

Gedachtenkracht


Het lijkt er op (ik zeg het expres heel voorzichtig) dat  het mogelijk is dat je met gedachtenkracht bepaald herstel in je fysieke systemen kunt zetten. Ik wil benadrukken dat dit alleen zou kunnen als alle emotionele blokkades zijn opgelost.

Hoe het werkt: ik denk dat, als je alle emotionele blokkades hebt opgelost, je met behulp van gedachtenkracht vrijwel alle psychische-, en lichamelijke klachten kunt behandelen waarbij je aanpassingen doet in het DNA van je cellen. Uiteraard zeg ik dit met voorzichtigheid, omdat het niet een traditioneel wetenschappelijke benadering is, maar  ja, hoe wetenschappelijk is gedachtenkracht...?
Freriks Energetisch Management op Facebook
YouTube
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2022 Freriks Energetisch Management, Alle rechten behouden.


Wil je je e-mail instellingen veranderen?
Dan kan je je voorkeuren bijwerken or uitschrijven van de lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp