Copy

Persoonlijk bericht van Stef Freriks

Inhoud nieuwsbrief mei 2021

  • Sessies 1 op 1 stoppen voorlopig per 1 juli  
  • Bijeenkomst 5e dimensie in Berlicum 
  • Start extra cursus Energetisch Management
  • Bijscholing oud-cursisten Energetisch Management
  • Nieuwe inzichten en opmerkelijke gebeurtenissen.
  • Lezingen
  •  

De persoonlijke 1 op 1 sessies stoppen voorlopig per 1 juli a.s. 
Vanwege de grote belangstelling en de nieuwe inzichten die Stef heeft gekregen gaan de persoonlijke 1 op 1 sessies voorlopig stoppen per 1 juli. Daarvoor in de plaats komen sessies in kleine groepjes.  De kracht en kwaliteit zal het zelfde blijven ten opzichte van de 1 op 1 sessies. Met 3 tot maximaal 5 personen verzorgt Stef sessies waardoor er een versterkend effect bereikt kan worden. Voor thema’s zoals ‘vol in je hoofd zitten’, ‘ik kan mijn doel niet bereiken’ of ook zelfs zonder thema kan Stef in een groepje een effect bereiken.  Tijdens zo’n sessie brengt Stef de energie weer op orde. Het is geen probleem als je de ander niet kent (je hoeft je probleem niet op tafel te leggen). De duur van een sessie is ongeveer 1,5 tot 2 uur.
In de volgende nieuwsbrief vertellen we je er meer over en hoe je hiervoor een afspraak kunt maken.

Bijeenkomst 5e dimensie in Berlicum
Op zaterdag 19 juni a.s. van 11-15 uur organiseren we weer een 5e dimensie bijeenkomst. Deze bijeenkomst is uitsluitend voor hen die in een 5e dimensie leven en iets kunnen aanreiken zonder er iets voor terug te willen ontvangen. Kenmerkend voor deze mensen is dat ze altijd het gevoel hebben alleen te staan en op hun niveau geen gelijkgestemden hebben. Het is een interactieve bijeenkomst inclusief lunch. Heb je interesse? Boek je plaats uitsluitend via de website of klik op https://www.steffreriks.nl/?~=cursussen/bijeenkomst-5e-dimensie/&
 
Start extra cursus Energetisch Management
Veel cursussen en trainingen starten meestal weer in september wat voor velen een drukke periode zal worden. Om toch aan de vraag te voldoen, start op 3 juni a.s. de cursus Energetisch Management  in Zuilichem en deze cursusgroep is al volgeboekt. Na de zomer starten we weer met een nieuwe groep. Heb je interesse of ken je iemand die zich hierin wil verdiepen of verrijken? Stuur ons een mail naar contact@steffreriks.nl , dan kijken we naar de mogelijkheden. 

Bijscholing oud-cursisten Energetisch Management
Op zaterdag 26 juni 2021 kun je je kennis en ervaring weer opfrissen door deel te nemen aan de bijeenkomst van oud-cursisten. Stef zal zijn nieuwe inzichten met jullie delen en uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Heb je de cursus gevolgd en wil je je verrijken met nieuwe inzichten? Meld je je dan aan via de website of klik op https://www.steffreriks.nl/?~=cursussen/cursus-energetisch-management/&

Nieuwe inzichten en opmerkelijke gebeurtenissen die we nu voorzichtig kunnen delen. 
Het lijkt erop dat sommige mensen met een NAH (niet aangeboren hersenletsel) grote vooruitgang hebben geboekt na een sessie met Stef. Ze ervaren minder klachten. Hierin gaat hij zich meer in verdiepen, zodat hij meer kan betekenen voor deze groep.
De energetische jam lijkt voor enkele langdurige corona patiënten goed te helpen, waardoor ze een snelle verbetering zien van hun langdurige klachten.
De groep van langdurig corona patiënten die jam gebruikt hebben is nog heel klein. Ondanks dat wil Stef graag een dubbelblind proef doen met een groep van ongeveer 100 personen.
Mocht je met ons dit mee willen opstarten, dan horen we het graag .
Vooral medici of fysiotherapeuten worden hiervoor uitgenodigd.
 
Lezingen
We zijn  weer met voorbereidingen begonnen voor lezingen.
Tijdens zo’n lezing zullen je diepere lagen geraakt worden, waardoor je ontwikkelingsproces op een heel prettige manier weer getriggerd wordt. Afhankelijk van de zaal en groepsgrootte wordt er ook gewerkt met de kracht van muziek.  
Mocht je een dergelijke interactieve  lezing willen organiseren, waar Stef zorgt voor een bijzondere inhoud? Laat het ons weten.   
  
   

Copyright © 2021 Freriks Energetisch Management, alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp