Copy

Persoonlijk bericht van Stef Freriks

Inhoud nieuwsbrief maart 2020

* Advies kuur tegen virussen
* Gong-concert 21 maart in Vught
* Vastgelopen?
* Wil je een bijdrage leveren?
* Workshops en lezingen
* Cursus “Krijg je leven snel op orde"* Advies kuur tegen virussen
Van een goede therapeut hebben we de volgende informatie ontvangen voor een kuur tegen virussen voor volwassenen. Dosering gedurende 10 dagen:

  • Vitamine C 1000 mg (= 2 tabletten van 500 mg) s’ morgens en s’ avonds
  • Zink 5 mg (mag ook 10 of 15 mg zijn) s’ morgens en s’ avonds
  • L-lysine 1000 mg s’ morgens en s’ avonds
  • N-acetylcysteïne 500 of 600 mg 3 x daags bij de maaltijd.

Mensen met slechte nierfunctie, kinderen of ouderen hebben andere doseringen nodig.

* Gong-concert 21 maart in Vught
Regelmatig ontvangen wij nog vragen wanneer er weer een gong-concert is van Heart2Heart Connection. Deze is op zaterdag 21 maart van 19:45 – 22:30 uur in De Petrus, Heuvel2 in Vught. De kosten zijn EUR 35,- per persoon. Heb je interesse of wil je je aanmelden ?
Klik op:https://facebook.com/events/s/lente-equinox-concert-de-petru/3157042174309274/?ti=icl

* Vastgelopen ?
Steeds meer mensen lopen vast in het leven. Inmiddels merken wij dat er een grote groep is die worstelen met hun bestaan in deze wereld en zich hier niet thuis voelen. maar intuïtief weten dat ze nog iets te doen hebben. Deze groep proberen we met elkaar in contact te brengen. Mocht je deze mensen kennen of zelf zijn, stuur ons een mail naar contact@steffreriks.nl met telefoon nummer, zodat we je met die groep in contact kunnen brengen.

* Wil je een bijdrage leveren?
Voel je intuïtief aan dat je een bijdrage wil of moet leveren aan de grote veranderingen in deze maatschappij ? Ook voor deze mensen willen wij een verbindende factor zijn. Zij kunnen zich ook melden via een mail naar contact@steffreriks.nl.

* Workshops en lezingen
Tijdens lezingen en workshops geeft Stef uitleg hoe je aura’s kunt zien en waarnemen met simpele tools. Ook kan hij uitleg geven aan medici over de werking van de complementaire zorg zoals homeopathie, waardoor er wederzijds begrip kan ontstaan en groeien.

* Cursus “Krijg je leven snel op orde"
De cursus “Krijg je leven snel op orde"  in Rijswijk is erg succesvol verlopen voor de deelnemers. Er zijn nog mogelijkheden om vanaf in mei/juni deze cursus weer in Rijswijk maar ook op andere locaties (mogelijk ook i n Rotterdam)  te organiseren. Heb je een groep in gedachte, laat het ons weten via een mail, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.
 
 


 

 

 
 

Copyright © 2020 Freriks Energetisch Management, alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp