Copy

Persoonlijk bericht van Stef Freriks

Inhoud nieuwsbrief april 2021

* Persoonlijke sessie en nieuwe inzichten
* Dimensieladder
* Verhalen uit de praktijk
* Eerdere edities nieuwsbrieven en social posts nu ook op  de website
* Cursus Energetisch Management* Persoonlijke sessie en nieuwe inzichten
‘Uit je stekker gaan’: (Her)ken je dat; het ene moment voel je nog helemaal rustig om vervolgens plotseling, ogenschijnlijk vanuit het niets, furieus naar iemand te reageren? En voel je je daarna nog lang ‘anders’, chagrijnig of moe? Lees dan eventjes verder door de ervaringen en inzichten die Stef hierin tijdens sessies heeft opgedaan. 
Of je regelmatig klachten waarvan geen oorzaak te vinden is? Heb je af en toe plotseling een ander karakter? Deze en bovenstaande vragen stelt Stef regelmatig aan cliënten die bij hem voor een sessie komen. Je vraagt je wellicht af waarom, dit lijkt ver van de reden waarom je bij Stef komt af te staan. Toch niet zo heeft Stef ontdekt, hij deelt hier graag zijn ervaring met je.
 
Stef ziet regelmatig mensen die niet lekker in hun vel zitten en die de bovengenoemde aspecten direct herkennen zodra hij deze vragen stelt. Vaak zijn het mensen die al jaren – met enige regelmaat – tegen hun eigen grenzen aanlopen. Of net niet de stap kunnen of durven te zetten die ze zo graag wensen. Regelmatig krijgt Stef tijdens de sessies heldere inzichten waardoor hij de mensen kan helpen. Zo ook met bovengenoemde klachten; Stef kreeg gaandeweg steeds meer inzicht in het verband tussen dat ‘furieuze reageren’ en het ‘niet lekker in het vel zitten’. Die 2 blijken veel meer met elkaar te maken dan je in eerste instantie zou vermoeden.
 
Na wat diepgaander onderzoek kwam hij erachter dat het vaak te maken heeft met de conceptie.
Het meest kenmerkende was wel dat mensen met dit soort klachten het gevoel hebben dat ze van een tweeling zijn.  Stef kreeg onder andere beelden alsof ze 2 zielen hadden. Daar focuste hij zich vervolgens op en lukte het hem om bij een aantal mensen het probleem uit hun “systeem” te halen. Een overheersend gevoel wat mensen daarbij ervoeren was dat ze zich op de één of andere manier bevrijdt voelden van de ballast die ze met zich meedroegen. Stef’s reactie hierop: “Het beeld dat ik daarbij krijg is soms heel verrassend, evenals de reactie die ik van de mensen krijg”.
Inmiddels is dit een onderdeel van de sessies geworden. Stef constateert dat sommige hardnekkige klachten regelmatig in een gering aantal sessies (sterk) te verminderen zijn.
 
Groepsverband: Omdat we dit soort klachten vrij frequent zien denken we binnen Freriks Energetisch Management momenteel na om dit soort patronen en klachten ook in groepsverband aan te pakken. Hierdoor kunnen we deze succesvolle aanpak voor meer mensen bereikbaar maken. Een sessie in groepsverband kan mooi, leuk en helend zijn. En je leert ook nog eens van elkaar. Wellicht zijn er lezers die zich hier in kunnen vinden. Laat het ons weten, dan kunnen wij daar ons beeld mede op vormen.
 
* Dimensieladder
De Dimensieladder; wat is dat ook al weer? Kijk voor een stukje opfrissing van je geheugen ook eens naar Stef’s uitleg op film. En kijk dan door de bril van: “Wie ben ik en waarom voel ik me vaak niet begrepen? En: Waarom vind ik het zo lastig om een echt verbindende relatie aan te gaan en te onderhouden?”
 
* Verhalen uit de praktijk
Lees ook onze praktijkverhalen! Deze staan vanaf heden niet alleen op onze website, maar ook op social media. De gerbera’s van Lennart stralen weer en blijven langdurig mooi! En dat is wel eens anders geweest.
youtube video startenNeem een kijkje bij de bloemenkwekerij van Lennart van de Berg en ervaar de invloed van energie, in de vorm van gevoelens en gedachten, op moderne bedrijfsvoering. (klik op de afbeelding of hier)
 
Eerdere edities nieuwsbrieven en social posts nu ook op  de website
Wist je dat je op onze website ook de voorgaande jaargangen van onze nieuwsbrieven terug te vinden zijn?  Mocht je dat interessant vinden, kun je ze hier teruglezen. https://www.steffreriks.nl/nieuwsbrief/archief 
Ook onze posts op social media staan nu op de website. Dit zijn YouTube filmpjes maar ook nieuwsflitsen op Facebook en LinkedIn.
 
* Cursus Energetisch Management
Voor hen die zich  verder willen ontwikkelen; ‘hij is er weer!’ Bij voldoende belangstelling start er in juni een extra groep voor de cursus ‘Energetisch Management’.
Heb je interesse? Stuur ons een mail met je adresgegevens en telefoonnummer, dan nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden.

Copyright © 2021 Freriks Energetisch Management, alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp