Copy

Persoonlijk bericht van Stef Freriks

Inhoud nieuwsbrief juli 2020

* Start cursus Energetisch Management in Berlicum
* Cursus “Kom in je kracht voor hulpverleners en erkend therapeuten” (Freriks-Methode)

Jam
Overige activiteiten
 
* Start cursus Energetisch Management in Berlicum
Op onze website hebben we de geplande data aangegeven voor de cursus Energetisch Management. Deze cursus wordt op vrijdag en zaterdag in Berlicum gegeven vanaf 18 en 19 september. Je kunt je hiervoor aanmelden via de website. Bij voldoende belangstelling wordt de cursus ook in de regio Zwolle/Noord-Oost polder gegeven. Daarvoor zijn minimaal 10 belangstellenden gewenst. Afhankelijk van de ontwikkelingen op het gebied van corona-besmetting, kunnen enkele lessen vervangen worden door Zoom bijeenkomsten gepland worden. Gestreefd wordt om alle lessen fysiek te geven.

* Cursus “Kom in je kracht voor hulpverleners en erkend therapeuten” (Freriks-Methode)
Na een 1e groep te hebben afgerond, is de vraag gekomen om een extra groep therapeuten op te leiden zodat ze  de “Freriks-Methode” kunnen en mogen verzorgen. Het betreft 3 lessen via ZOOM (online) en 1 fysieke les. De ZOOM lessen zullen gepland gaan worden op 26 augustus, 9 september, 23 september en 7 oktober (fysieke les). Heb je belangstelling ? Stuur ons een mail naar contact@steffreriks.nl. Het houdt in dat jezelf de cursus doorloopt en extra tools krijgt om het ook te verzorgen vanuit je vakgebied. Deze cursus bestaat uit 4 lessen waarbij iedereen het leven weer op orde krijgt.

* Jam
Er is weer een nieuwe voorraad jam waarvan wij de response krijgen dat mensen met longproblemen meer longinhoud ervaren. 

* Overige activiteiten
Momenteel zijn we bezig het boek "De kracht van bewustzijn" te herschrijven. Verder zijn we ook bezig met een podcast te ontwikkelen met Stef zijn visie op de actualiteiten.

Volg Stef op Facebook, waar hij binnenkort een aantal nieuwe bijzonderheden zal plaatsen.
 
 
 


    
 

 
 
 


 

 
 

Copyright © 2020 Freriks Energetisch Management, alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp