Copy

Persoonlijk bericht van Stef Freriks

Inhoud Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwe praktijkruimte in Nuland
Openbare lezingen in Helden en Emmeloord
Bijeenkomst 5e dimensie- gelijkgestemden in Wanroij
Nieuwe cursussen “Kom in je Kracht” en Energetisch Management.

Positieve reacties helende Jam

 

Nieuwe praktijkruimte in Nuland
Vanaf 1 maart a.s. vinden de sessies niet meer in Oss maar in Nuland plaats. De praktijkruimte aan de Dorpstraat 8b is bijna klaar. Iedereen die een sessie heeft geboekt voor een sessie in Oss in maart ontvangt van ons nog een persoonlijk bericht over deze adreswijziging.  Het adres en routebeschrijving staat op onze website:
https://www.steffreriks.nl/contact/

Openbare lezingen in Helden en Emmeloord
Op 26 februari om 20:00 uur geeft Stef een lezing op de Gezond Verstand Lezing (GVL) in Helden waarbij hij uitleg geeft over zijn werk en hij zijn aura laat zien, welke voor ongeveer 80% van de mensen zichtbaar is. Hij verklaart vele kanten van de werking van zijn energetisch werk tijdens deze avond. Ook gaat hij in op zijn manier van werken en zijn zienswijze dat emotionele ballast altijd (mede) oorzaak is van lichamelijk/psychische klachten. Tijdens zijn werk lukt het hem vaak om ineens de klachten bij mensen op te lossen. Het is een interactieve en boeiende  avond.
Opgave kan via email: gvlpanningen@gmail.com. Kosten zijn EUR 10,= p.p.
Adres: Bloeinest, Ruijsstraat 65A, 5988 AA Helden.

Op 5 maart om 19:30 uur geeft Stef dezelfde lezing in Emmeloord. 
Opgave bij Elly Lokhorst per email: ellylokhorst0@gmail.com. Kosten zijn EUR 8,= p.p.
Adres: Plevierenstraat 2, 8301 AL  Emmeloord.

Bijeenkomst 5e dimensie- gelijkgestemden in Wanroij
Op zaterdag 6 april van 12:00 uur tot 15:00 uur organiseren we in Wanroij voor 5e dimensie mensen een bijeenkomst om elkaar te ontmoeten en kennis  te delen. Mensen met 5e dimensie zijn hoog bewust en hoog sensitief en willen een bijdrage leveren zonder er iets voor terug te willen. Met name er niets voor terug te willen is het belangrijkste kenmerk. Inmiddels hebben een aantal mensen in een besloten Facebook groep elkaar al kunnen “ontmoeten”.
We hebben gekozen voor een bijeenkomst met een lunch in een ontspannen omgeving op Boertel “Lampersehei”, Lamperen 14, 5446 PT in Wanroij.  Dit is ook een cursuslocatie.
Verschillende van jullie hebben aangegeven dat ze moeite hebben (of hebben gehad) in het leven vanuit hun hoog gevoeligheid en de wereld om hun heen. Door elkaar te ontmoeten voelt het voor ons dat je maatjes kunt vinden, waar je eventueel wat mee zou kunnen op lange termijn. Al brengt deze dag alleen maar herkenning , dan nog zal het de moeite waard zijn om te komen .
De kosten zijn EUR 25,= inclusief lunch, koffie/thee. De locatie is niet per openbaar vervoer te bereiken.  Mocht dit een probleem zijn, dan kijken we samen met u naar een passende oplossing.
Aanmelding voor deze bijeenkomst kan via contact@steffreriks.nl

Nieuwe cursussen “Kom in je Kracht” en Energetisch Management
Op korte termijn (1 maart a.s.) start de cursus “Kom in je Kracht” in Heide/Venray. Er is nog plaats en aanmelden kan via onze website : https://www.steffreriks.nl/cursussen/ 
Medio maart gaan we starten met de cursus Energetisch Management in Wanroij. Meer informatie hierover komt binnenkort op onze website.

Positieve reacties Jam
We ontvangen nog steeds veel positieve reacties van mensen dat ze meer “lucht” krijgen en diverse pijnen zijn verminderd.
 
 

Copyright © 2019 Freriks Energetisch Management, alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp