Copy
Persoonlijk bericht van Stef Freriks
Niet goed weergegeven?
Open in uw browser

SEPTEMBER 2022


Inhoud

Gratis


Onze intentie is om ook mensen met een klein (of zelfs geen) budget de helpende hand te bieden. Daarom hebben we speciaal het boek De Kracht van Bewustzijn uitgevoerd in een GRATIS luisterboek versie.

De Meditatieserie De Nieuwe Wereld, bestaande uit 30 meditaties, is ook gratis te bekijken via onze website. De serie wordt nog steeds goed bezocht.

Nieuwe data cursus Energetisch Management

 
We hebben paar aanpassingen gedaan in de data van de cursus Energetisch Management en er is er een bijgekomen, namelijk in Wognum (Noord Holland).
Persoonlijke- en zakelijke doelen neerzetten, werken met energie, met de biosensor.
Naast gronden en afschermen, leer je diverse vormen van energie (her)kennen, hoe je ermee werkt én samenwerkt, kortom efficiënte persoonlijke ontwikkeling, met ondersteuning van Stef.
Nu starten ze alsvolgt:
 • Wognum: maandag 26 september
 • Berlicum: maandag 3 oktober
 • Kamperland: dinsdag 4 oktober
Kijk op de website voor de overige data.
Nu online boeken

Lezingen


Op 14 september houdt Stef een lezing in Schijndel over de ontwikkelingen in de Nieuwe Tijd. Entree €12,50 /p Locatie: Cafe-Zaal 't Zuid aan Plein 1944 22 in Schijndel. Aanmelden kan via de link op de voorpagina van de website.
Aanmelden voor 14 september
TIP: Als je zelf de een lezing van Stef kunt organiseren (bijvoorbeeld) in de buurt van jouw locatie, neem dan even contact op, om het een en ander af te spreken.

Jouw gevoel is je leidraad voor de komende tijd.


We gaan een nieuwe wereld in waarbij de derde dimensie van ons 'zijn' belangrijk is. Naast zien en horen komt daar voelen bij. Dit is een andere grootheid dan die in de dimensieladder.
Dit gevoel is niet iets dat je zult kunnen beredeneren. Het is iets dat je van binnen ingegeven krijgt.
Laat je informatiekanalen maar los en je zult zien dat je naar omstandigheden wordt geleidt die voedend voor je zijn.
 

Maak je niet meer druk over alles.

Ik neem een voorbeeld vanuit de praktijk:

Een bedrijf werd op een oneerlijke manier behandeld en zou snel failliet gaan. Nadat ik werd ingeschakeld en voelde dat er veel zaken buiten hun om niet klopten.

Er was een adviseur ingeschakeld door de financier die (zoals later
 
bleek) het bedrijf failliet wilde laten gaan, om de klanten bij een ander onder te brengen.

Mijn gevoel was, dat ik wel een persoon in mijn netwerk had die dit kon oplossen. En vanuit dit gevoel heb ik iemand gebeld die ik al jaren niet meer had gesproken.

Deze persoon bleek exact de expertise te hebben die nodig was om deze case te doorgronden en uiteindelijk te behoeden voor een ondergang.

Mocht hier vanuit het verstand gehandeld worden dan had het geheel, een totaal andere wending gekregen. Met als gevolg dat het bedrijf met nette gevoelig ondernemers niet meer bestond.
 

En verder:


🟠 Zolang we nog in de modus staan van vermeerderen en groter worden op welk gebied, dan ook zullen we telkens tegen onze grenzen aanlopen.

🟠 In de laatste week van sept is er weer Jam. Eerst waren er geen potten en daarna was er voor de verwerker van de Jam een arbeidspiek vanwege het warme en droge weer. De Jam is al enige tijd gereed maar de etiketten zitten er nog niet op. Medewerkers van het bedrijf zijn mensen met beperkte arbeidscapaciteit en hebben nog even nodig om de etiketten er netjes op ze zetten. Iets wat handmatig geschied.
 
🟠 In de groep van Energetische landbouw wordt het steeds duidelijker, dat we met gedachtenkracht het bedrijf kunnen sturen.

De kennis die de deelnemers hebben opgedaan werpt zijn vruchten af. Een aantal van hen is er van overtuigd dat ze minder hebben moeten beregenen dat hun collega’s die om hen heen liggen. Anderen vertelden dat ze toch wel een hele mooie opbrengst hebben.
Kortom reden genoeg om volgend jaar deze Jaargang opnieuw te geven.
Mochten er nu al belangstellenden zijn dan kunnen ze al contact met ons opnemen.
Naar de website
Spiegelbeeld is een onafhankelijk tijdschrift dat maandelijks een gevarieerd aantal artikelen en vaste rubrieken publiceert over bewustwording, gezondheid, maatschappij en wetenschap. Een los nummer kost in de winkel €6,75, en er zijn ook abonnementen.

In het laatste nummer van september staat een uitgebreid artikel van Stef, met de titel: Op weg naar de nieuwe tijd.

"Investereing in je eigen ontwikkeling is het meest zinvolle voor de komende tijden."

De gezondste beurs van Nederland


De 29ste editie Internationaal Therapeut vindt plaats op 19 en 20 november in de Expo Houten. En Stef is aanwezig. Je kunt hem spreken hem in stand 608 waar hij ook live zijn boek zal signeren, en je kunt beide dagen zijn lezing bijwonen in de Wilgenzaal op de eerste verdieping, van 13:00 uur tot 13:50 uur.
Meer beursinformatie en tickets
Bezoekers zijn therapeuten, coaches, paramedici, medici, detaillisten, opleiders en studenten, overige beroepsmatige geïnteresseerden en belangstellenden met affiniteit voor “natuurlijke gezondheid” en lifestyle.
Meer informatie en tickets

🟠 Resultaten van de Freriks Methode zijn nog steeds heel bijzonder:

 • "Eindelijk heb ik mezelf weer leren kennen"
  (vrouw omgeving Tilburg)
   
 • "Ik heb nu ècht mijn blokkades op kunnen lossen"
  (man, Gorkum)
   
 • "Nu weet ik hoe gevoelig ik ben"
  (man Oost- Brabant)
Freriks Energetisch Management op Facebook
YouTube
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2022 Freriks Energetisch Management, Alle rechten behouden.


Wil je je e-mail instellingen veranderen?
Dan kan je je voorkeuren bijwerken or uitschrijven van de lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp