Copy
Persoonlijk bericht van Stef Freriks
Niet goed weergegeven?
Open in uw browser

DECEMBER 2021 - JANUARI 2022


Inhoud

cursus locatie Energetisch Management

Cursus Energetisch Management

 
Er is nog plaats!
Persoonlijke- en zakelijke doelen neerzetten, werken met energie, met de biosensor. Kortom efficiënte persoonlijke ontwikkeling, met ondersteuning van Stef.
Komende week start een nieuwe serie in de omgeving van Zaltbommel, van 5 lesdagen (elke maand 1), waarvoor je je nu nog kunt inschrijven.

Vrijdags van 13:00 tot 17:30 uur in de Schaapskooi.
Nu online boeken

Einde in zicht

 
Het einde van de meditatiereeks (30 meditaties) is in zicht. We begonnen in november 2021 en we hebben heel veel reacties ontvangen zowel in social media als via e-mail. Van de vele opmerkingen gaan we een bundel maken.  We Stoppen niet!
 
Enorm veel weergaven in de afgelopen 64 dagen nadat de meditatieserie is gestart, en ook de kanaal abonnees  zijn flink gegroeid.
Maar nog altijd 64% van de kijkers heeft zich niet geabonneerd* op ons YouTube kanaal.

(*om te abonneren moet je een google acocunt hebben)
 
Op ons YouTube Kanaal abonneren
Een bundel met de teksten en met de opmerkingen van jullie, de soms bizarre veranderingen die zijn doorgemaakt en de vele diepe inzichten die zijn verworven door deze kwaliteitsmeditaties.
 
Voor mijn gevoel is nu alles om ons heel in chaos beland. Een chaos waar we even door moeten. Maar ook een chaos waarin we zien hoe zaken achter de schermen functioneren.

Een chaos waarin we mensen moeten loslaten en weer anderen in onze warme kring gaan opnemen.  Gelijken gaan we omarmen. Door echt los te laten kom je ook dichter bij jezelf en voel je je eigen kracht van binnenuit sterker worden.


(Stef heeft hierover ook gesproken in de Vraag-en-Antwoord-#3 op YouTube. We hebben een playlist van alle Live uitzendingen van Vraag en Antwoord.)  

En verder:


🟠 Er komt een speciale jaargang voor Landbouwers die weer echt met de natuur op een gangbare manier willen ondernemen.
"Boeren in de Nieuwe Tijd"

Een jaarprogramma waarin je weer echt contact maakt met je bedrijf, grond, bodemleven enz. Met proefjes gaan we ervaren wat bewustzijn voor je bedrijf gaat betekenen.

🟠 De huiskamerlezingen en lezingen in kleine groepen gaan ook vanaf komende week weer van start . Dus wil of kun je voor een groep wat organiseren neem dan gewoon even contact op.

🟠 Ik ben bezig met een programma voor moeizame wijken.  Dit wordt een programma waarmee de energie, sfeer en alles wat er zoal speelt in zo een wijk gaat verbeteren.
Ook hier geldt dat het niet veel hoeft te kosten en de opbrengsten groot zijn voor de inwoners. Heb je interesse, ben je bestuurder, of denk je dat je er ook een rol in kan spelen? Stuur dan even een e-mail.
 
Contact opnemen
Freriks Energetisch Management op Facebook
YouTube
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2022 Freriks Energetisch Management, Alle rechten behouden.


Wil je je e-mail instellingen veranderen?
Dan kan je je voorkeuren bijwerken or uitschrijven van de lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp