Copy

Persoonlijk bericht van Stef Freriks

Inhoud nieuwsbrief augustus 2019

* Groepsbijeenkomsten in Rijswijk
* Thema bijeenkomst 5e dimensie zaterdag 12 oktober
* Cursussen Energetisch Management Wanroij en Saasveld
* Beurs Internationaal Therapeut in Houten* Groepsbijeenkomsten in Rijswijk
De voorbereiding is in gang gezet voor een cursus voor mensen die dreigen vast te lopen in het leven.
We willen starten in oktober met 3 bijeenkomsten in Rijswijk, vlakbij Den Haag.
Nadere informatie volgt nog in onze volgende nieuwsbrief.

* Thema bijeenkomst 5e dimensie zaterdag 12 oktober
In april dit jaar hebben we onze eerste 5dimensie dag georganiseerd. Vanwege de grote belangstelling organiseren we nogmaals een 5e dimensie dag  in Wanroij. Deze dag zal zijn  op zaterdag 12 oktober van 11:00 - 15:00 uur. De kosten zijn EUR 35,- inclusief koffie/thee en lunch. Deze dag is uitsluitend voor hen die in een 5e dimensie leven, dus niet voor degene die de wereld willen verbeteren inclusief zichzelf,  maar iets kunnen aanreiken zonder er iets voor terug te willen ontvangen. Kenmerkend voor deze mensen is dat ze altijd het gevoel hebben alleen te staan en op hun niveau geen gelijkgestemden hebben. De meeste ervaren “vast" te zijn gelopen in het leven. Het doel van de bijeenkomst is elkaar te ontmoeten en je netwerk te vergroten, waarbij Stef 1 of 2 onderwerpen ten gehore zal brengen. Heb je interesse ? Klik op : https://www.steffreriks.nl/cursussen/5e-dimensie/ om je aan te melden. 

* Cursussen Energetisch Management Wanroij en Saasveld
Op 19 en 20 september starten we met de cursussen Energetisch Management in Wanroij en in Saasveld. De cursus bestaat uit 5 maandelijkse bijeenkomsten. Kijk op  : https://www.steffreriks.nl/cursussen/cursus-energetisch-management/ voor meer informatie en/of aanmelding voor de cursus in Saasveld, waar nog enkele plaatsen beschikbaar zijn .
De cursus in Wanroij is inmiddels volgeboekt. 

* Beurs Internationaal Therapeut in Houten
Op zaterdag 16 en zondag 17 november staan we op de beurs "Internationaal Therapeut" in Houten. Op beide dagen geeft Stef een boeiende en interactieve lezing van 13:00 - 13:50 uur in de Wilgenzaal. 

 

 
 

Copyright © 2019 Freriks Energetisch Management, alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp