Copy

Persoonlijk bericht van Stef Freriks

Inhoud nieuwsbrief november 2019

* Nieuwe training "Krijg je leven snel op orde"
* Beurs Internationaal Therapeut in Houten
* Nieuwe energie vormen
* Bijscholings-dag Energetisch Management
* Gronden en afschermen
* Lezingen en workshops* Nieuwe training "Krijg je leven snel op orde"
Op 19 november (morgen) om 17 uur start de training  “Krijg je leven snel op orde” in Rijswijk.
Het zijn 3 bijeenkomsten voor mensen die dreigen vast te lopen in het leven. Je kunt je nog aanmelden hiervoor. Klik op deze link voor meer informatie en aanmelding https://www.steffreriks.nl/cursussen/

* Beurs Internationaal Therapeut in Houten
We kijken zeer tevreden terug op de beurs ‘Internationaal Therapeut” in Houten waar een groot aantal mensen hebben gevraagd om deel te mogen nemen aan een cursus op 1 op 1 sessie. Daarom hebben we vandaag extra mogelijkheden open gezet voor sessies  en kunt u zich voor aanmelden voor interesse in de cursus Energetisch Management die in januari 2020 zal starten. Daarvoor zijn we nog op zoek naar een extra cursus locatie in het centrum van het land. Dus mocht je belangstelling hebben of een geschikte locatie hebben of weten, stuur ons een mail naar contact@steffreriks.nl.

* Nieuwe energie vormen
Ook tijdens de lezing op de beurs heeft Stef uitleg gegeven over een nieuwe energie vorm welke tussen 2 mensen ontstond als ze met de ruggen naar elkaar stonden. Over deze nieuwe energie vorm hebben we vanochtend een aantal reacties gehad over het hoe en wat. We zijn op zoek naar een schrijver/schrijfster die de informatie en inzichten van Stef hierover kan uitwerken in boekvorm. Reacties zijn welkom via contact@steffreriks.nl. 

* Bijscholings-dag Energetisch Management
De bedoeling is om 1 x per kwartaal een dag te organiseren voor oud-cursisten om bijgeschoold te worden met nieuwe inzichten, zodat ze in hun werk er meer mee kunnen doen en direct op de hoogte zijn van de nieuwe inzichten op dat moment. Tevens zal er een wisselwerking zijn. In de volgende nieuwsbrief zullen we aangeven wanneer deze dagen zullen zijn en hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

* Gronden en afschermen
Op onze website staan grondings- en afschermoefening vrij om te downloaden. Deze oefeningen stellen we beschikbaar voor privé gebruik. We zijn bezig met een video opnamen om dit ook in versnelde versie te kunnen aanbieden.

* Lezingen en workshops
In het voorjaar 2020 is er nog enige ruimte om Stef te boeken voor lezingen en workshops.
Heeft u interesse, stuur ons dan een mail naar contact@steffreriks.nl.

 


 

 
 

Copyright © 2019 Freriks Energetisch Management, alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp