Copy

Persoonlijk bericht van Stef Freriks

Inhoud nieuwsbrief oktober 2021

  • Mogelijkheid voor  een ‘huiskamerlezing’
  • Verandering in de wereld
  • Bijzondere ervaring tijdens een bijscholingsdag
  • Stef’s betekenis voor medewerkers

* Mogelijkheid voor een ‘huiskamerlezing’
Heb je een groep of vriendenkring die wel in is voor wat nieuwe, prikkelende inzichten? Overweeg dan eens een lezing van Stef, vanaf heden maken we dat – laagdrempelig – mogelijk. In kleine groepen zoals bijvoorbeeld die bij ‘huiskamerlezingen’ legt hij uit wat er vanuit zijn beleving allemaal staat te veranderen. We voelen allemaal wel dat er verandering aanstaande is en het leuke is dat Stef daar woorden en gevoel aan kan geven. Tijdens deze compacte bijeenkomsten maken mensen kennis met Stef’s aura en laat hij je het gevoel van onvoorwaardelijke liefde ervaren. Mocht je zo’n soort bijeenkomst willen organiseren, neem dan contact met ons op. Voorlopig staan al in Kamperland (Zeeland) op 25 oktober en in Denekamp (Overijssel) op 27 oktober op de planning. Heb je interesse voor de locatie Kamperland? Neem contact op met Jan Pijnenburg op tel. 06-50916402. Heb je interesse voor de locatie Denekamp? Neem dan contact op met Anouk Oude Luttikhuis via contact@steffreriks.nl. De kosten zijn €15,- p.p. ter plaatse te voldoen.

* Verandering in de wereld
Steeds meer mensen ervaren dat de wereld om ons heen sterk aan het veranderen is. Producten worden duurder, we hebben inmiddels een energiecrisis, transportproblemen, chaos in de politiek, prijzen van huizen blijven stijgen, enz. enz. Toch hoeft ons dit niet helemaal, of zelfs helemaal niet in mineur te brengen. Vanuit een dieper liggend gevoel is het mogelijk om niet in de stress te schieten, maar aan te voelen wat voor jou een goede richting is. Hiervoor is het van belang dat het in jezelf wat kalmer is en dat je zo nu  en dan het stof in jezelf laat neerdalen. Op de website www.steffreriks.nl staat een kwalitatieve grondingsoefening welke je als geluidsbestand kunt downloaden. Hiermee blijf je beter en langer balans. Mocht je met emotionele blokkades vastlopen, dan bieden we je de Freriks-Methode. Meer informatie op de website is beschikbaar of klik op https://www.steffreriks.nl/cursussen/
 
* Bijzondere ervaring tijdens een bijscholingsdag:
Tijdens de bijscholingsdag in het kader van de cursus Energetisch Management voor oud-cursisten in Berlicum beleefde de groep onlangs, samen met Stef, een bijzondere ervaring. Stef schoot spontaan in een channeling ofwel hij maakte contact met zijn ‘kosmisch internet’ zoals hij dat veelal noemt. Eén van de cursisten gaf haar ervaring als volgt weer: 
“Je ging zitten, zoals je dat altijd aan het einde van zo een middag doet.
Opeens leek de hele ruimte voor mij te veranderen naar donker grijs.
Jouw aura was goed te zien en veranderde steeds van intensiteit.
Jouw ogen draaiden en het was een tijdje heel stil. Af en toe zei je iets.
Opeens werd jouw gezicht/ hoofd iets kleiner en je jukbeenderen werden meer zichtbaar en je leek langer. Toen begon je te praten.”:
 
Welkom allemaal in onze universele wereld van zuiverheid en eenheid, van geluk op zielsniveau.
Ik ben 1 van de begeleiders van Stef, hij kent mij niet, hij heeft mij zelfs nog nooit ontmoet, maar hij weet dat ik er ben. Ik begeleid hem en jullie in de komende bizarre tijd. Een tijd van tranen, een tijd waarin jullie alles mogen en moeten loslaten.
Het bijzondere is dat je je dit niet kunt voorstellen, wat je los gaat laten.
Ik garandeer jullie vanuit mijn kennis en mijn weten dat er iets nieuws voor terugkomt, dat naadloos aansluit aan het aller diepste gevoel van hen die er voor open staan.
Materie is geen materie, de cellen zoals jullie ze zien is alleen maar projectie. De gebouwen waar jullie gebruik van maken is alleen maar projectie. Het is zo gegroeid, omdat jullie op een rare manier kennis hebben overgedragen.
De nieuwe tijd zal zich kenmerken dat je er met zuivere gedachten kunt creëren en genieten.
Maar helaas zullen velen achter jullie het aardse rijk verlaten. Wees niet bedroefd, maar wees blij. Wees blij dat die zielen eerder naar huis kunnen.
En ik snap dat je nu nog niet kunt snappen dat je mensen uit je omgeving los zult moeten laten.
En iedereen die zuiver, netjes en eerlijk bezig is, zal bij jullie blijven.
Op dit moment zijn de mensen uit mijn wereld aan het ingrijpen in jullie wereld.
De komende 100 dagen zal de zichtbaarheid enorm worden. In 100 dagen tijd gaan wij de wereld opzuiveren, althans we gaan helderheid brengen hoe het zit.
Dat Stef moest kuchen is slechts zeer symbolisch, als de angst die daarbij hoort.
Ik vraag jullie liefde te sturen naar de leiders. Niet alleen de politieke leiders, maar ook de kosmische leiders. Zodat wij op zielsniveau de verbinding met jou kunnen behouden. Ik vraag liefde voor alles waar je mee in aanraking komt.
Of het een voorwerp is, een persoon, een gedachte. En wees bewust dat de gedachten, alle gedachten de sterkste kracht zijn die er bestaan.
 
Deze channeling is opgenomen en bovenstaande tekst is letterlijk hieruit overgenomen. Een kleine nuance is op zijn plaats aldus Stef, het kwijtraken van relaties duidt niet per se op het overlijden van mensen, dat kan maar hoeft niet. Het heeft ook een duiding naar het ontbinden van bepaalde, niet meer voor jou functionerende, relaties en het aangaan van nieuwe. Het verversen van structuren. Bovendien kent het universum geen factor "tijd', dus pin je niet vast op die 100 dagen. 
Uiteraard begrijpen we dat het voor sommigen heftig is, maar laat als gevoelspersoon je gevoel er eens over gaan en je zult bemerken dat een diepere rust in jezelf is ontstaan. Mocht je vragen hebben, stuur ons dan een mail naar contact@steffreriks.nl. 
 
* Stef’s betekenis voor medewerkers
Lijken er medewerkers uit je team vast te lopen in de huidige situatie of in het leven? Dan bieden we je de Freriks-Methode aan waarin een aantal gespecialiseerde therapeuten is opgeleid. Via deze methode kunnen mensen die in een lastige periode zitten, makkelijker en sneller het leven weer oppakken, zo hebben velen dit al kunnen ervaren. Met name voor het behoud van alle waardevolle medewerkers kan dit een mooie handreiking zijn. Klik op deze link https://www.steffreriks.nl/cursussen/ voor meer informatie of aanmelding.
 

  

   

Copyright © 2021 Freriks Energetisch Management, alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp