Copy
WerelddierenWerk op het zwerfdierenfestival
View this email in your browser
Beste lezer

Op 28 maart 2e paasdag is WerelddierenWerk op het zwerfdierenfestival. De kans om ons persoonlijk te ontmoeten, bij te praten en/of informatie te krijgen over vrijwilligerswerk bij onze stichting in Nederland of  India. Wij vinden het hartstikke leuk iedereen persoonlijk te ontmoeten ipv via social media, de nieuwsbrief of de website. Dus hopelijk tot 2e paasdag!Vrijwilligerswerk bij dierenprojecten in India

Wij bieden vrijwilligers/reizigers kansen op werkervaring in India. Onze stichting heeft de expertise, kennis en geniet het persoonlijke vertrouwen van een groot netwerk van Indiase veterinaire ziekenhuizen en opvang. We zijn op zoek naar mensen met een open visie en oprechte interesse voor een totaal andere cultuur en realiteit dan de Westerse. Als je ervoor open staat te leren van mensen met een totaal andere culturele achtergrond, bereid bent je kennis te delen en wilt werken voor het welzijn van straatdieren in ontwikkelingslanden, ben je van harte welkom contact met ons op te nemen.
Ook zoeken we naar bestuursleden, pr-medewerkers en fondswervers in Nederland

http://www.werelddierenwerk.org/nieuwsbrieven/
http://www.werelddierenwerk.org/films/
http://www.werelddierenwerk.org/vrijwilligerswerk-nederland/
http://www.werelddierenwerk.org/vrijwilligerswerk-india/Zwerfdierenfestival

Het Zwerfdieren Festival is een evenement dat jaarlijks georganiseerd wordt door Stray Animal Foundation Platform ter ere van Wereld Zwerfdierendag (4 april). Het Zwerfdieren Festival vraagt op een ludieke en ontspannen manier aandacht voor het wereldwijde zwerfdieren probleem. Met name het meedogenloze optreden richting zwerfdieren dient wat ons betreft aangepakt te worden. Zwerfdieren zijn het gevolg van menselijk handelen en daarom ook de verantwoordelijkheid van de mensen. Dat oplossingen vaak eenvoudig zijn en binnen handbereik liggen is wat ons betreft een boodschap die uitgedragen dient te worden. Het Festival geeft voorbeelden van wat er allemaal wel gedaan kan worden en al bereikt is. Op 28 maart 2016 (tweede paasdag) wordt de vierde editie van het Zwerfdieren festival ‘VAN DE STRAAT’ georganiseerd. VAN DE STRAAT is een festival vol activiteiten voor mens en hond.
 

Copyright © 2016 Stichting WerelddierenWerk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp