Copy
Urinetown, een feest der herkenning

URINETOWN; een feest der herkenning!

Follow on Twitter Friend of Facebook
 

  

Urinetown; de zalen stromen vol!
Wat fijn dat er velen van u al kaarten hebben gereserveerd voor de voorstelling. Nee? Nog niet? Oeps... Het kan de beste overkomen; dit soort dingen wil er wel eens bij inschieten. Maar we kunnen u geruststellen: het kan nog! Gewoon via www.sempresereno.nl/reserveren of tel.: 0317 420460
Wist u nog dat we de musical maar liefst acht keer opvoeren, van 22 tot en met 25 mei 2013 in de kleine zaal van theater Junushoff in Wageningen?

De musical Urinetown is niet alleen een komisch strijdtoneel tussen een groep opstandelingen en toilettenorganisatie Pies in Harmonie, het is ook een parodie op musicals in het algemeen. 
Dat maakt deze voorstelling uniek en vol herkenningsmomenten. Het is de 1e show die satirisch commentaar geeft op de grote shows op Broadway. Voor musicalliefhebbers zal dit tijdens de voorstelling vele verrassende herkenningsmomenten opleveren. En omdat het fenomeen 'musical' op de hak genomen wordt, is deze voorstelling bijzonder geschikt voor zowel de musicalliefhebber als de musicalscepticus. 


Het verhaal
Urinetown is een droge musical over waterschaarste. De bevolking kreunt onder het juk van de openbare toilettenorganisatie ‘Pies in Harmonie’. De prijzen zijn onnodig hoog, en dus komt jonge Bobbie in opstand. Hij ontdekt te laat wie zijn ergste vijand is. Zal Bobbie doorzetten, ondanks het bijna onmenselijke offer dat van hem gevraagd wordt? Urinetown is niet zomaar een musical; het is een musical met een boodschap.
 

Panda van Proosdij!
Onze steun en toeverlaat, en al 10 jaar het artistieke brein achter Sempre Sereno. We hebben haar een paar vragen voorgelegd:


Kan je kort iets vertellen over je achtergrond en jouw 'geschiedenis' bij Sempre?
Dit is m’n 11e seizoen als regisseur/ choreograaf bij Sempre. Ooit (in het Stenen Tijdperk) ben ik als choreografe begonnen en na een aantal jaar ben ik de hele  visuele, artistieke functie gaan bekleden.  Ik ben van huis uit danser en dansdocent. Zo ben ik ook opgeleid aan de Rotterdamse Dansacademie. Daarnaast heb ik zang gestudeerd en diverse theatercursussen gevolgd in binnen – en buitenland. 

Wat is je favoriete uitspraak/motto?
Niet met je mond op de trekhaak hangen! Ga voorin die auto zitten en neem verantwoordelijkheid!
 
Wilt u het complete interview lezen, dan kan dat natuurlijk op onze sfeervolle website

 
We hopen u in mei op de tribune te zien bij de voorstelling van Urinetown.

Sempre Sereno

 

Agenda

22 t/m 25 mei 2013
Voorstellingen Urinetown
Junushoff Wageningen

Het is nog geen mei?

Nooit eerder lukte het om half april de hele musical al in de grondverf te hebben. De laatste weken kunnen we daarom helemaal besteden aan de punten op de i, het verder uitwerken van de personages, het nog beter laten klinken van de zang, en de samenwerking met het orkest. Kortom, nog meer kwaliteit dan u al van ons gewend bent. U mag deze swingende meeslepende musical dan ook niet missen! Reserveer hier