Copy
Sempre Sereno hoopt u deze week te zien!
Volg ons op twitter en facebook
Follow on Twitter Friend of Facebook
Al bijna 1500 kaarten verkocht!
 
Beste <<Voornaam>>,

Op deze mooie Pinksterdag, ontvangt u de laatste nieuwsbrief voorafgaand aan onze voorstellingen van 27 t/m 30 mei. 
U vindt hierin parkeertips voor tijdens de voorstellingen, eetgelegenheden voorafgaand aan de voorstellingen, de laatste persberichten, een update van productie en vereniging en een primeur: het digitale programma boekje is af!

 
Wij wensen u veel leesplezier en nog een gezellige tweede Pinksterdag toe en zien u graag bij onze voorstellingen van Legally Blonde van  27 t/m 30 mei 2015 in theater Junushoff in Wageningen. Reserveer hier uw kaarten.
 

Parkeren in Wageningen tijdens onze voorstellingen

Graag informeren wij u over de parkeermogelijkheden in het centrum van Wageningen. Tijdens alle voorstellingen is het niet mogelijk om te parkeren op Parkeerplaats Gevangentoren (naast de Junushoff), vanwege de kermis.

Op onderstaande plattegrond zijn andere parkeerplaatsen weergegeven. Houd er rekening mee dat er dus maar weinig parkeerplek direct naast de Junushoff is en kom op tijd!


Programmaboek
 

In deze tijd van digitalisering kan Sempre niet achter blijven en daarom is ons programmaboek geheel digitaal, met heel veel dank aan Thomas van de Berk en Thieme Wels. Kom nu alvast in de stemming voor Legally Blonde en klik op onderstaande afbeelding om het programmaboek te bekijken.Sa Lolla

De leden van Sempre Sereno zijn regelmatig te vinden bij één van onze trouwe sponsoren: Sa Lolla!

Al meer dan 30 jaar is het Italiaanse restaurant Sa Lolla voor Wageningen en de wijde omtrek een begrip, door de gezellige sfeer, de voortreffelijke en unieke verzameling wijnen en natuurlijk de ruime keuze aan overheerlijke Italiaanse gerechten.

Mede hierdoor eten de leden van Sempre Sereno graag bij Sa Lolla na afloop van een repetitieweekend en de voorstellingsweek.

Sinds 1978 is het Italiaanse restaurant Sa Lolla gevestigd in een monumentaal pand gelegen in een van Wageningen’s gezelligste horecastraatjes. Sa Lolla dankt haar naam aan één van de eerste restaurants op het Italiaanse eiland Sardinië. Een authentiek restaurant, gelegen onder de wijnranken in het zonnige dorpje Villasor.
Hét gezicht van restaurant Sa Lolla is eigenaar Antonio Francisco. Samen met zijn vrouw runt hij dit prachtige restaurant.

Antonio is sinds zijn 22ste actief in de horeca. Vanaf het begin van zijn opleiding aan de hotelvakschool in Münster heeft hij een grote passie voor het vak, die alleen maar groter groeide gedurende deze opleiding. Na zijn opleiding was Antonio werkzaam als medewerker in de bediening en barkeeper bij Hotel Slot Hohenfeld. En heeft hij vier jaar gewerkt op een cruiseschip. Daarna begon hij zijn eigen restaurant Sal Do Mar in Rhenen. Dit restaurant heeft hij na 10 jaar overgedragen aan een nieuwe eigenaar en is Antonio overgestapt naar de Italiaanse keuken van Sa Lolla.

Omdat Sempre Sereno graag bij Sa Lolla komt eten, bieden wij u ook een arrangement aan in combinatie met een kaartje voor Legally Blonde. Kijk hiervoor op onze website. Zo kunt u genieten van heerlijke Italiaanse gerechten én Legally Blonde!
Ook kunt u een arrangement boeken bij een van onze andere sponsoren: Buurman & Buurman. Ook hiervoor bekijkt u onze website.Sempre Sereno in de Pers

U heeft de afgelopen maanden al verschillende artikelen in meerdere kranten kunnen vinden. Afgelopen week verscheen er een mooi artikel in de Gelderlander (klik op onderstaand artikel om het beter te kunnen lezen):Woensdag 6 mei tussen 21:30 en 22:00 uur waren 3 van onze leden te gast bij radio Rijnstreek/Meborah. Luister het interview terug op onze website.


Ook kwam RTV Rijnstreek langs tijdens een van onze laatste solistenrepetities op de donderdagavond om een reportage te maken van onze weg naar Legally Blonde met exclusief repetitie materiaal en een drietal interviews. Ook deze reportage is te bekijken op onze website.
 

Meet & Greet met Castleden Legally Blonde

Vrijdag 8 mei was er in het centrum van Wageningen weer de jaarlijkse BevrijdingsBraderie. Ook Sempre Sereno was aanwezig met een kraam om Legally Blonde onder de aandacht te brengen. Bent u ook langs geweest en heeft u een foto laten maken met de jurk van Elle? Check dan onze website om de foto's te bekijken.
 

Productie update

De Cast en het Orkest zijn er klaar voor! Vandaag wordt het decor opgebouwd in de Junushoff en vanavond is het tijd voor de technische doorloop met geluid en licht. Morgen hebben we dan de generale, inclusief kap en grime en echt alles erop en er aan. Overmorgen is de première al, dus reserveer hier nog snel uw kaarten, voordat het te laat is.

Onze percussionist Thieme Wels heeft alle stokjes al klaar liggen. In de volgende nieuwsbrief een interview met hem, waarin we terugblikken op Legally Blonde.

Vereniging update

De sollicitatiegesprekken met potentiële nieuwe regisseurs zijn afgerond en we hebben 2 kandidaten uitgenodigd om volgende week een proefrepetitie te komen geven. Ondertussen zijn wij ook op zoek naar een nieuwe productieleider. Mocht je geïnteresseerd zijn of iemand weten die dat zou willen doen, mail dan naar info@sempresereno.nl.

Wilt u Sempre Sereno steunen?


Word donateur! Dit is al mogelijk vanaf 15 euro per jaar en u krijgt er veel voor terug.

Word sponsor
Bent u van plan via een webwinkel iets aan te schaffen voor een verjaardag, bruiloft, vakantie of voor uzelf, dan kunt u Sempre Sereno zonder extra kosten sponsoren.

Agenda

 

27 mei 2015
Première Legally Blonde
20.00 uur, Junushoff 


28 mei 2015
Legally Blonde
20.00 uur, Junushoff 


29 mei 2015
Legally Blonde
20.00 uur, Junushoff


29 mei 2015
Afscheid Panda
22.30 uur, Junushoff30 mei 2015
Legally Blonde
19.00 uur, Junushoff


Wij wensen u een mooie Pinksterdag en veel plezier bij Legally Blonde!