Copy
Op naar het volgende feest

The Wild Party is over now...

Friend of Facebook
   

Beste <<Voornaam>>,
 

Ruim 1000 bezoekers hebben wij mogen ontvangen bij onze Wild Party!

Wij danken al onze bezoekers voor hun enthousiaste reacties op de 8 voorstellingen van The Wild Party. Behalve de verschillende reacties van het publiek, hebben we ook mooie recensies ontvangen. Graag delen we de recensie van musicalsites waarin een uitgebreide fotoreportage is te zien. Een klein stukje daaruit: 

'De cast speelde gedreven en vertolkte de zangstukken met overgave en volledige inzet. De ensemblestukken liepen uitstekend en de choreografie was prima verzorgd zoals dat bij een swingend stuk als 'The Wild Party' ook moet. De keuze van dit stuk stelde de creatives en de cast voor een moeilijke opgave waar zij zich prima doorheen hebben geslagen'.

Wij willen op deze manier graag alle bezoekers danken voor hun aanwezigheid, en hopen dat u ook genoten heeft van een bijzonder avondje uit.

KUNST met hoofdletters.

Al in de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen over de samenwerking  met de leerlingen van het Pantarijn en de studenten van ROC A12. Zij hebben een geweldige bijdrage geleverd aan het bouwen van het decor. Tijdens voorstellingsweek heeft u in de foyer van de Junushoff kunstwerken van leerlingen van het Pantarijn kunnen bewonderen, geïnspireerd op 'The Wild Party'. Hoewel ze allemaal een ereplaats verdienen, hebben we met alle leden en enkele bezoekers een top 3 gekozen uit deze prachtige kunstwerken.
1. Isa van 't Leven
2. Roos van Tol
3. Dorrith VerstegenNieuwe leden gezocht; MANNEN meld je aan!
Intussen worden de plannen voor het volgende seizoen al gesmeed; Legally Blonde is de titel van de musical die gespeeld zal worden in de grote zaal van de Junushoff.


Voor deze productie zijn wij op zoek naar nieuwe leden, waarbij er vooral behoefte is aan mannen. Wij zien bijzonder graag dat Wageningers en studenten zich aansluiten bij Sempre Sereno. Kent u iemand die belangstelling heeft; heb je zelf interesse? Stuur gerust de nieuwsbrief door en neem eens een kijkje op onze website!

Sempre Sereno

 Agendamei 2015
Legally Blonde
Junushoff Wageningen

Donateur worden?
Dan kan! Graag zelfs. Je steunt dan onze nieuwe productie.
Donateur worden