Copy
Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de nieuwsbrief dan in je browser

Beste <<Voornaam>>,

Hij is er, de eerste nieuwsbrief van het seizoen! Hier leest u leuke weetjes over Sempre Sereno, onze leden en natuurlijk onze productie. We wensen u veel leesplezier en hele fijne feestdagen!

Sempre Sereno speelt 3 Musketiers! 

Sempre Sereno staat dit jaar op de planken met de bekende musical 3 Musketiers: het avontuurlijke verhaal over de jonge en ambitieuze d'Artagnan die musketier van de koning wil worden in Parijs. Dit gaat echter niet zo simpel als gedacht: samen met de drie musketiers Athos, Porthos en Aramis moet d'Artagnan zich bewijzen voor zijn vaderland. Zal het hem lukken Frankrijk te behoeden voor de oorlog met Engeland door de snode plannen van kardinaal Richelieu te saboteren? En zal hij succesvol zijn in de liefde? 

Houd www.sempresereno.nl/3musketiers in de gaten voor meer informatie

Interview met de drie 'Sempretiers'

Musicalvereniging Sempre Sereno viert dit jaar haar 60e verjaardag, groot feest dus! Hoewel geen van de leden al zo lang bij Sempre rondloopt, zijn er toch een aantal mensen al heel lang lid. Floor en Imie van de PR-commissie interviewden Sempre-veteranen Cleo, Jouke en Jan-Willem (ook wel bekend als ‘JW’), de drie ‘Sempretiers’.


Hoe lang zijn jullie al lid bij Sempre?

Cleo: Ik ben lid geworden in 1992, maar ben er ook tussendoor een paar jaar uit geweest. Maar ik ben dus toch al 24 seizoenen betrokken bij Sempre.
Jouke: Ik denk dat ik lid ben geworden in 1989. Ik ben begonnen met de productie The Music Man. De jaren daarna hebben we Foxtrot, Op je sloffen naar de top (How to succeed in business without really trying) (waarin ik niet heb meegedaan) en Hoe wordt een mens zoals u (Merrily we roll along) gedaan.
JW: Ik ben lid geworden in oktober 1990.


Dat is bij elkaar 77 jaar! Wat is de reden dat jullie zo lang bij Sempre gebleven zijn?

Cleo (woont inmiddels in Amsterdam): de mensen. Sempre heeft iets bijzonders omdat het een combinatie is van studenten, volwassenen en mensen die al jaren lid zijn. Daarnaast geeft het feit dat je geen auditie hoeft te doen om lid te worden een heel andere dynamiek dan bij verenigingen waarbij dat wel het geval is. Ik vind dat heel fijn.
Jouke (Wageningen): Voor mij is het de combinatie van zingen, spelen en dansen. Voor mij liever niet alleen een koor, een dans- of toneelgroep; ik vind juist het multi-aspect interessant en leuk.
JW (Wageningen): En het feit dat we ieder seizoen iets nieuws doen!
Jouke: En elk seizoen met een groep nieuwe mensen, dat is ook weer leuk.
Cleo: En natuurlijk dat we echt iets goeds maken, al die jaren al. Met ups en downs.
JW: Het plezier telt voor mij!
Meer weten over onze veteranen? Lees het volledige interview op onze website!

Sempre Sereno organiseert reünie
voor oud-leden en medewerkers!

In 2017 bestaat musicalvereniging Sempre Sereno 60 jaar. Begonnen in 1957 als jeugdkoor stonden naast de operette melodieën al snel vlotte Engelstalige liedjes op het programma. Voor de jaarlijkse bonte avond werden bij de zangstukken eenvoudige kostuums en choreografieën gemaakt en werden toneelstukjes opgevoerd. Dankzij deze smeltkroes van creativiteit werd al vroeg de basis gelegd voor de actiefste musicalgroep in Wageningen en omstreken. Vanaf 1970 werd ieder jaar een musicalproductie op de planken gebracht.


Graag kijken we terug op de afgelopen 60 jaar na onze vrijdagvoorstelling op 2 juni 2017. Alle oud-leden, orkestleden, AT-leden, vrijwilligers en andere personen die mee hebben gewerkt aan producties van Sempre Sereno zijn van harte uitgenodigd om samen met ons dit feest te vieren. In verband met de organisatie van deze reünie, vragen we jullie om je uiterlijk 31 maart 2017 aan te melden door een mail te sturen naar Sempre60Sereno@gmail.com.

Meer informatie volgt via een aparte mailing aan iedereen die zich heeft aangemeld. We hopen velen van jullie op 2 juni te zien en verhalen uit te wisselen!

Sponsor ons GRATIS!

Nog op zoek naar cadeautjes voor de feestdagen? Met Sponsorkliks kunt u online bestellingen plaatsen én steunt u Sempre Sereno helemaal GRATIS. Kijk snel op onze website voor meer informatie!
 
DIRECT BESTELLEN ÉN SEMPRE STEUNEN

Sempre Steunen
Donateurs gezocht!


Wilt u…
...kans maken op een vrijkaartje?
...verzekerd zijn van de beste zitplaatsen bij 3 Musketiers?
....al in februari kaartjes voor 3 Musketiers bestellen?
....Sempre Sereno financieel ondersteunen?

Word dan donateur! Al vanaf €15 per jaar bent u donateur van onze vereniging. Vanaf een donatie van minimaal €50 per jaar hoort u bij de Club van 50 en ontvangt u een vrijkaartje voor één van de voorstellingen naar keuze.

Onder alle nieuwe aanmeldingen verloten wij een vrijkaartje. Bent u geïnteresseerd? Stuur dan vrijblijvend een mail naar donateurs@sempresereno.nl
of kijk op de website.

Agenda


Deze data mag
u niet vergeten:

1 februari 2017
Start kaartverkoop donateurs

27 februari 2017
Feestje start kaartverkoop in café Loburg

1 maart 2017
Officiële start kaartverkoop

31 mei t/m
3 juni 2017

Voorstellingen
3 Musketiers 
Junushoff Wageningen


This email was sent to <<Mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sempre Sereno · Wageningen · Wageningen, NL 6708 · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp