Copy
Nieuwsbrief Sempre Sereno 1 februari 2016 
Kunt u deze mail niet lezen?

Beste <<Voornaam>>,

Vandaag is de kaartverkoop van Parade van start gegaan voor onze donateurs! Uiteraard kunt u zich nog steeds aanmelden als donateur en direct uw kaarten reserveren.
Reserveer alvast in uw agenda: 25 t/m 28 mei 2016. Meer informatie over het donateurschap leest u hier
Verder in deze nieuwsbrief stellen wij u voor aan drie van onze belangrijke vrijwilligers, leest u meer over het eerste repetitieweekend en blikken we ook nog even terug op de geweldige Charlestonworkshop van afgelopen maand. 

Vrijwilligers
Dankzij de hulp en inzet van tientallen vrijwilligers achter de schermen lukt het musicalvereniging Sempre Sereno elk jaar weer een spetterende musical op de planken te brengen.
In deze Nieuwsbrief stellen wij graag onze productieleiders Annemieke Bordes en Vera van Hulst en onze regie-assistente Elske Ploeg aan u voor.

Productieleiding
Dit jaar hebben Annemieke en Vera samen de taak van productieleiding opgepakt. Zij regelen alles wat het artistieke team, de commissies en/of het bestuur niet regelen. Denk daarbij o.a. aan zaken als licht, geluid, kap, grime, repetitielocaties, theater en planningen. 

Annemieke Bordes: 
Ik regel vooral die zaken die gedurende het seizoen kunnen worden opgepakt. Ik ben zoveel mogelijk aanwezig op alle repetities, borrels, uitjes en weekenden. Het gave is dat ik merk dat ik onderdeel van de groep aan het worden ben. Dat hele proces van groei, creëren en samen naar de voorstelling  toe groeien is wel één van de leukste onderdelen van mijn taak.

Vera van Hulst: 
Ik ben o.a. het aanspreekpunt tijdens de voorstellingsweek en poog daarmee alle zorgen uit handen te nemen. Zorgen dat er altijd een vraagbaak is voor wat dan ook en dat de vragen op de juiste plek terecht komen. Oftewel een beetje orde in de chaos scheppen. Hopelijk gaat iedereen tijdens die week ontdekken wat ze dan aan mij kunnen hebben.
Lees het gehele interview met Annemieke en Vera op onze website.

Regie-assistentie
Dit jaar werken we voor het eerst met een regie-assistent en wel in de vorm van onze zeer geliefde Elske Ploeg: 

"Ik ben gewoon een beetje omloopzuster. Ik ondersteun. Ik ben erbij. Ik kijk mee. Ik geef gevraagd en ongevraagd mijn mening. Oh ja, en ik doe de administratie. Welke rekwisieten worden tijdens het repeteren spontaan verzonnen en moeten er dus nog komen? Wie komt van welke kant op in de nieuwe scene?  Het is dus de bedoeling dat ik een dappere poging doe om de continuïteit in afspraken te bewaken. In de praktijk ben ik dus altijd en continu aan het afstemmen. Overigens doen Marleen en Richard dat ook continu bij het maken van deze voorstelling. Mijn rol is dat ik deze twee toppers weer ondersteun in de afstemming met de buitenwereld. Ik check bijvoorbeeld..."
Lees hier het gehele interview met Elske.

 

Sempre uitje 
Zaterdag 16 januari maakten de leden van Sempre Sereno zich de typische Charlestonpassen eigen. De leiders draaiden de volgers soepel over de dansvloer en uiteindelijk danste iedereen mee in een volledige, vrolijke dansroutine. Wij danken Niek en Liesbeth van Swing in Utrecht voor de workshop. Vele passen die zij ons hebben aangeleerd zullen terug te vinden zijn in de show. Lees meer over het Sempre uitje.
Repetitieweekend
Al vijf maanden werken we vol goede moed aan de musical ‘Parade’
Bijna alle puzzelstukjes die samen een musical vormen zijn gemaakt en in de grondverf gezet. Muziekstukken en de groepsscènes zijn op de maandagavonden gerepeteerd, solisten hebben hun scènes op de donderdagavonden geoefend en in de weekenden is hard gewerkt aan kleding en decor. In het weekend van 23 en 24 januari kwam dit alles voor het eerst samen in de vorm van de eerste doorloop. Ook werden er foto's en beelden voor op de website en de trailer gemaakt.
Lees hier het verslag van dit innoverende weekend.
Nu in Ede stad:
Als je van theater houdt, dan móét je Parade gezien hebben, aldus regisseur Marleen van der Loo. "De versie van Sempre Sereno wordt een goede versie met een goed gemotiveerde cast met lef die echt lol hebben in wat ze doen."

Lees hier het gehele krantenartikel.Nu in Hoog en Laag: "Parade is een musical naar mijn hart, omdat het alle facetten heeft die ik belangrijk vind", aldus Marleen. "Ik hou erg van het werk van de componist Jason Robert Brown, van waargebeurde verhalen en van tijdsbeelden."
Lees hier het gehele krantenartikel.

En de winnaar van het vrijkaartje is...
Zoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd hebben we een vrijkaartje verloot onder de nieuwe donateurs. Alle nieuwe donateurs kregen een Cluedo personage toegewezen en onze contactpersoon voor de donateurs Floor Bokkes trok blind een kaart.

Wij feliciteren Frank en Carla Vaartjes met het winnen van dit kaartje.

Verder danken we alle nieuwe donateurs dat jullie je hebben aangemeld als donateur en graag willen we al onze donateurs er aan herinneren dat vanaf vandaag kaarten gereserveerd kunnen worden door te mailen naar donateurs@sempresereno.nl. Wilt u ook donateur worden? Lees hier hoe.


Sponsorkliks

Bent u van plan via een webwinkel iets aan te schaffen, dan kunt u Sempre Sereno zonder extra kosten sponsoren via Sponsorkliks.

Agenda

1 februari 2016
Start kaartverkoop donateurs

29 februari 2016
Start kaartverkoop evenement
Café Loburg


1 maart 2016
Officiële start kaartverkoop
www.sempresereno.nl

25 t/m 28 mei 2016
Voorstellingen Parade
Junushoff 

 
follow on Twitter | friend on Facebook | forward to a friend 
unsubscribe from this list | update subscription preferences