Copy
Sempre Sereno wenst u een liefdevolle valentijnsdag
Volg ons op twitter en facebook
Follow on Twitter Friend of Facebook
Beste <<Voornaam>>,

Op deze heerlijke Valentijnsdag, waarop het eerste repetitieweekend van dit jaar voor de leden van Sempre Sereno in volle gang is, ontvangt u deze LIEFDEvolle nieuwsbrief met een exclusief interview met onze eigen Elle Woods. Ook wordt hierin de winnaar van het vrijkaartje dat onder nieuwe donateurs werd verloot bekend gemaakt en komen we met nieuws over onze regisseur.
 
Wij wensen u veel leesplezier en zien u graag bij onze voorstellingen van Legally Blonde van  27 t/m 30 mei 2015 in theater Junushoff in Wageningen. 
 

Synopsis Legally Blonde

Feit De welgestelde Elle Woods, studente Modemanagement, leidt met haar vriend Warner een zorgeloos bestaan. Aanklacht Zonder inachtneming van een redelijke opzegtermijn beëindigt Warner de LIEFDEsbetrekking. Motief Het prefereren van een gelijkgestemd intellect. Verweer Elle getuigt niet louter blond te zijn en biedt gemotiveerd bewijs aan. Rechtsoverweging Daar zij een nieuwe verbintenis met Harvard aangaat, dringt de vraag zich op of het onberispelijke Harvard de blonde Elle naar redelijkheid en billijkheid zal aanvaarden. Vonnis Prevaleert de wet of haar vrouwelijk instinct?


Interview met Hilde de Kok die de rol van Elle Woods speelt

Na de audities voor Legally Blonde kreeg Hilde, die nu voor het derde jaar bij Sempre zit, de hoofdrol. Hilde is daarnaast secretaris van de vereniging en volgt een master dierwetenschappen aan de Wageningen Universiteit. In het weekend werkt ze in Dierenpark Amersfoort. We interviewden haar, na een gewone maandagrepetitie, in ons stamcafé Loburg.
 
Je was enorm blij en pinkte zelfs een traantje weg toen je hoorde dat je Elle mocht spelen op de rolverdelingsavond. Kan je vertellen wat er door je heen ging?
“Het was denk ik de ontlading na wat ik er voor gedaan heb om de rol te krijgen. Toen ik vorig seizoen hoorde dat we Legally Blonde zouden gaan spelen, dacht ik al: ik wil Elle worden. Vervolgens ben ik er keihard voor gaan werken. Op mijn zangles bijvoorbeeld heb ik nummers opgezocht die passen bij het personage Elle. Eerst bijvoorbeeld ‘Popular’ uit de musical Wicked, maar dat was eigenlijk te oppervlakkig. Toen ik de film Frozen zag, ben ik gaan oefenen op het nummer ‘Let it go’. Na hard werken kwam de auditie voor Legally Blonde, maar die ging niet helemaal naar wens. Ik vergat de zangtechniek toe te passen waar ik juist zo hard aan gewerkt had. Toen later die avond bleek dat ik alsnog de hoofdrol had gekregen, was ik natuurlijk heel erg blij. Het waren, uiteraard, tranen van geluk.”
 
Je bent niet alleen de hoofdrolspeler. Je zit ook in het bestuur van Sempre Sereno als secretaris. Daarnaast doe je een master aan de Wageningen Universiteit en werk je in het weekend in Dierenpark Amersfoort. Hoe houd je dat vol?
“Ik vraag het mezelf ook wel eens af. Toen ik vorig jaar secretaris werd, had ik nog niet zo’n grote rol en kon ik dus rustig in de functie rollen. Dat is een voordeel voor nu. Maar het is inderdaad een pittig jaar. Vandaag heb ik bijvoorbeeld zangles gehad, daarna twee uur dansles en toen naar Sempre. Ik denk dat ik het simpelweg volhoud omdat ik het allemaal echt heel leuk vind om te doen. Als dat niet zo zou zijn, zou het misgaan. Ik ben ook wel gestructureerd. Houd alles netjes bij in mijn papieren agenda. En werken moet gewoon, weet je. Mijn studie komt mij bijvoorbeeld niet aanwaaien, daar moet ik echt mijn best voor doen.”
Je bent een doorzetter?
“Soms is hard werken even niet leuk, maar na een aantal verdrietige gebeurtenissen in het verleden ben ik met twee benen op de grond terecht gekomen. Het is zo belangrijk dat je lol hebt in het leven en dat je er wat van maakt. Voor je het weet, is het allemaal voorbij.

Wat is je doel voor de voorstellingen in mei?
“Wat ik belangrijk vind is dat ik zelf overtuigd ben in wat ik zelf doe. Dat ik er zelfverzekerd sta, zodat ik de groep kan meenemen in mijn energie. Een musical is een groepsding. Je kan als hoofdrolspeler een geweldige performance leveren, maar alleen een hoofdrolspeler is doodsaai. Ik wil dat ze op me kunnen bouwen.”


Het volledige interview met Hilde is te vinden op onze website


Op zoek naar.....

Na vele jaren van trouwe dienst, zal Legally Blonde de laatste productie van Sempre Sereno zijn die door Panda van Proosdij geregisseerd wordt. Gelukkig is het nog geen mei en kunnen wij voorlopig nog volop genieten van alle creativiteit, enthousiasme en LIEFDE waarmee Panda ook aan deze productie weer strakke choreografieën, verrassende humor en echt haar eigen 'touch' toevoegt.

Ondertussen gaan wij alvast op zoek naar een nieuwe regisseur en choreograaf voor het volgende seizoen. Ben of ken jij iemand die bij onze vereniging past, mail dan naar info@sempresereno.nl en vraag de vacature op.

Voor iedereen die persoonlijk afscheid wil komen nemen van Panda, zal daar de mogelijkheid voor zijn na de vrijdagavond voorstelling van 29 mei. Meer details hierover volgen in de volgende nieuwsbrief en via Facebook, Twitter en onze website.Vereniging update

Tijdens de ALV van Januari heeft er een bestuurswissel plaatsgevonden, waardoor het huidige bestuur bestaat uit: Demi Vaartjes (voorzitter), Hilde de Kok (secretaris), Metta Piersma (penningmeester) en de algemene bestuursleden: Jacqueline Janssen, Eric Vis, Emily Gerritsen en Ellen Doornbusch.


Productie update

De Cast is bekend en het productieproces is in volle gang. Wel zijn we nog op zoek naar een toetsenist voor ons orkest, zie voor meer informatie onze website.
Dit weekend vind het eerste repetitie weekend plaats, waarin we de eerste scenes achter elkaar zullen zetten. Ook de commissies draaien op volle toeren, waarbij er onder andere een overweldigend decor, vrolijke kleding en een prachtige poster in de maak zijn. 


Binnenkort te zien: een gloednieuwe Trailer van Legally Blonde van Sempre Sereno.

Wilt u Sempre Sereno steunen?

Word donateur! Dit is al mogelijk vanaf 15 euro per jaar en u krijgt er veel voor terug:

De beste plaatsen
Als donateur kunt u onder andere als eerste kaarten bestellen. Speciaal voor donateurs is de kaartverkoop al op 1 februari 2015 van start gegaan. Als u nu donateur wordt, kunt u dus direct de beste plaatsen reserveren.

En de winnaar is.....
Onder onze nieuwe donateurs is begin februari een vrijkaartje verloot. Het lootje werd getrokken door niemand minder dan onze muzikaal leider Richard FitzHugh. De gelukkige winnares is mevrouw Eugenie van Zeijl-Leentjens. Zij mag eind mei gratis een van de voorstellingen van Legally Blonde bezoeken. Wij feliciteren mevrouw van Zeijl-Leentjens met het winnen van het vrijkaartje en hopen uiteraard ook alle andere donateurs en nieuwsbrieflezers met veel LIEFDE te mogen verwelkomen in de Junushoff eind mei.
Sponsor worden kan ook
Bent u van plan via een webwinkel iets aan te schaffen voor uw geLIEFDE, een verjaardag, bruiloft, geboorte, vakantie of voor uzelf, dan kunt u Sempre Sereno zonder extra kosten sponsoren.

 

Agenda


2 maart 2015
Officiële start kaartverkoop
22.30 uur, Café Loburg

27 mei 2015
Première Legally Blonde
20.00 uur, Junushoff 

28 mei 2015
Legally Blonde
20.00 uur, Junushoff 

29 mei 2015
Legally Blonde
20.00 uur, Junushoff

30 mei 2015
Legally Blonde
19.00 uur, Junushoff

 

 

Elle Woods: 
"Verloor u ooit uw hart?
Dan heeft u een idee,
Van hoe LIEFDE een mens soms verblind.
Maar alles overwint."


Wij wensen u een LIEFDEvolle Valentijnsdag!