Copy
Klaar en doortrekken

Sempre Sereno dankt alle bezoekers!

Follow on Twitter Friend of Facebook
 

  

Ruim 1100 bezoekers, 6 uitverkochte zalen; de 'boodschap' is overgekomen!

Door de enthousiaste reacties van de bezoekers van onze 8 voorstellingen van Urinetown, durven we te stellen dat het een groot succes was! Er zijn enkele uitstekende recensies verschenen over de prestaties van spelers, orkest, productie-en artistiek team. U kan hierover lezen op onze website.

Wij willen op deze manier graag alle bezoekers danken voor hun aanwezigheid, en hopen dat u ook genoten heeft van een bijzonder avondje uit.

 
foto: Quirijn Stuyt

We hebben een winnaar!

In onze show zaten maar liefst 24 verwijzingen naar andere musicals verborgen. Sommigen lagen er dik bovenop, anderen waren slechts herkenbaar voor de kenners en de zeer oplettenden. Leuk dat u met zovelen hebt getracht alles eruit te halen en mee te doen aan de quiz! Er was 1 persoon die de 10 juiste antwoorden had aangevinkt, en ook nog 6 andere verwijzingen had herkend. Van harte gefeliciteerd Kikkie Poels!

Nieuwe leden gezocht; MANNEN meld je aan!
Intussen worden de plannen voor het volgende seizoen al gesmeed. Het verhaal van 'The Wild Party' mag bijzonder genoemd worden. 
De ‘perfecte relatie’ van twee artiesten is na een paar jaar behoorlijk bekoeld. De passie heeft plaats gemaakt voor wantrouwen en verveling. Om uit deze sleur te komen organiseert Queenie een feest. Tijdens dit feest worden verschillende gecompliceerde relaties en onderlinge geheimen belicht. Deze musical laat zien dat er aan beroemdheid en faam ook een duistere kant kleeft. Zal Queenie uiteindelijk voor een nieuw vrij leven kiezen of blijft zij in de verstikkende relatie met Burrs?
Voor deze productie zijn wij op zoek naar nieuwe leden, waarbij er vooral behoefte is aan mannen. Wij zien bijzonder graag dat Wageningers en studenten zich aansluiten bij Sempre Sereno. Kent u iemand die belangstelling heeft; heb je zelf interesse? Neem eens een kijkje op onze website!


Dank voor uw interesse in Sempre Sereno en uw mooie applaus!
En graag tot volgend jaar!

 

Agenda

12 juni 2013
Compilatie uit Urinetown bij (besloten) opening Wageningen 750 jaar stadsrechten, 
Junushoff Wageningen

15 juni 2013
Deelname Historische Optocht Wageningen

Volgend seizoen:
21 tot en met 24 mei

The Wild Party

Donateur worden?
Dan kan! Graag zelfs. Je steunt dan onze nieuwe productie.
Donateur worden