Copy
Het kan weer: de kaartverkoop is geopend!

Sempre Sereno maakt zich op voor een Wild Party!

Follow on Twitter Friend of Facebook
   

Beste <<Voornaam>>,

De kaartverkoop voor onze nieuwe musical The Wild Party is vanaf 1 maart geopend! Wilt u snel de beste plaatsen reserveren? KLIK HIER!

Traditioneel wordt de start van de kaartverkoop door Sempre Sereno op een ludieke manier ingeluid. Omdat The Wild Party een musical is met een opwindend karakter werd de voorraad corsetten van Sempre uit de kast gehaald. Dit resulteerde maandagavond in een wild versierd café Loburg. Middels een uitdagende quiz, kwamen Timo en Cleo als finalestrijders met de meeste lingeriekennis tegenover elkaar te staan. Timo moest in Cleo toch zijn meerdere erkennen op dit gebied. De winnares werd beloond met het allereerste kaartje voor de musical The Wild Party

          

 

En nu is het uw beurt!
Het is vanaf 1 maart mogelijk om kaarten te reserveren voor onze nieuwe voorstelling The Wild Party. Wij repeteren alweer volop om een prachtige show op de planken te zetten. Onze nieuwe musical heeft een tijdloos herkenbaar thema: intermenselijke relaties.
Bent u ook van de partij?
 Maar er gebeurt meer bij Sempre: 

Op 24 maart treden we op in het DeLaMar Theater in Amsterdam!
Zoals u weet zijn we genomineerd (5 keer!!)  en daarom mogen we een compilatie laten zien van de musical Urinetown tijdens de uitreiking van de Amateur Musical Awards. Een prachtige beloning voor een mooie prestatie. Er wordt dus ook voor deze show hard gerepeteerd.
Voor deze gelegenheid zijn de leden druk bezig met het kopen, huren, of afstoffen van galakleding. Bent u ook benieuwd hoe dat eruit zal zien?
In de volgende nieuwsbrief komt een verslag met foto's! En... ssssttt.... natuurlijk hopen we dat in ieder geval één van onze vijf nominaties verzilverd gaat worden.                   
 

 


Welkom nieuwe donateurs!
Wat fijn dat er zo veel mensen zijn die ons een warm hart toedragen. Heel hartelijk dank voor alle aanmeldingen!
En... zoals beloofd hebben we onder de nieuwe donateurs een vrijkaartje verloot. Het vrijkaartje voor The Wild Party gaat naar:  Imca Abma!! 

Van harte gefeliciteerd; binnenkort ontvang u bericht in uw mailbox!

Stel dat het er nou toch tussendoor geschoten is (kan gebeuren) dan verwelkomen we u nog steeds héél hartelijk als nieuwe donateur! Hier kunt u zich alsnog aanmelden: Donateur worden 
Interview met Bart Bakker
Mooie shows neerzetten doen we niet alleen! Daarom vinden we het leuk om regelmatig iemand, die ons achter de schermen enorm helpt, in het zonnetje te zetten. Dit keer is dat Bart Bakker, van Skyline Sound & Light. 


Bart, hoe is het om samen te werken met Sempre?
Ronduit een Feestje! De technische ploeg waar wij bij horen is een te gekke, gepassioneerde groep professionals die het allemaal heerlijk vinden om ieder jaar weer een gespreid bedje neer te zetten voor jullie. Werken met Panda is een droom. Alles tot in de puntjes voorbereid en ze laat je in je eigen waarde. Er is ruimte voor eigen inbreng en dat waardeer ik altijd. En de cast is een te gekke groep mensen. (oh en café Looburg helpt ook heel erg hahaha)

Meer lezen?  Op onze website staat het hele interview.


Wilt u straks een mooie plek in de zaal? Wacht dan niet te lang met reserveren. De beste plaatsten zijn het eerste weg.
Hierbij de directe link naar de kaartverkooppagina: KLIK HIER!

We zien u graag in mei in de Junushoff.

Een feestelijke groet,

Sempre Sereno
 

Agenda


24 maart 2014
Gala: optreden en uitreiking Amateur Musical Awards in het  DeLaMar Theater in Amsterdam (uitverkocht)


21 tot en met 24 mei 2014
The Wild Party
Junushoff Wageningen


Donateur worden?
Dan kan! Graag zelfs. Je steunt dan onze nieuwe productie.
Donateur worden