Copy
Espaguetis amb cloïsses i vinagre Forvm Chardonnay d'Avgvstvs Forvm, un plat senzill de fer amb el que els més petits poden col·laborar i ajudar a fer un regal especial pel pare.
View this email in your browser

Crea un record inoblidable amb el teu fill 
aquest Dia del Pare gràcies
als vinagres Avgvstvs Forvm

 

Als Celleres Avgvstvs Forvm no podem imaginar
un millor regal pel Dia del Pare
que passar una bona estona amb el teu fill
preparant un plat junts per llepar-se els dits!

 

Ja està aquí el Dia del Pare i no hi ha millor forma de celebrar-lo que preparant-li el seu plat preferit... o el que es convertirà en el seu plat preferit a partir d’ara! Des dels Cellers Avgvstvs Forvm proposem un plat senzill de fer amb el que els més petits poden col·laborar i ajudar a fer aquest regal tan especial pel seu pare: Espaguetis amb cloïsses i vinagre Forvm Chardonnay. Som-hi!



Ingredients: 600 gr. de cloïsses / 2 alls pelats / Julivert / Una cullerada gran de farina (15 gr. aproximadament) / 400 gr. de brou de peix / 75 gr. de vi blanc / Una fulla de llorer / Pebre negre mòlt / 350 gr. d’espaguetis / 5 tomàquets naturals ratllats / 1,5 litres d’aigua / Sal / Oli d’oliva verge extra / Vinagre Forvm Chardonnay

Prepara uns espaguetis amb cloïsses i vinagre Forvm Chardonnay pel pare!
El primer pas és ben senzill i de ben segur que a la quitxalla li agradarà ajudar. Cal posar en remull les cloïsses amb sal entre 30 i 60 minuts, per tal que deixin anar la sorra del mar. Durant aquest procés, es poden anar picant els alls i el julivert a mida petita. Un cop picat, afegim els alls picats i el julivert en una olla amb una mica d’oli juntament amb el tomàquet ratllat i fem un sofregit.

Aquí ve una part de la preparació del plat que, sempre que anem amb compte, pot ser divertida pels més petits i els pot fer sentir uns xefs de primera: és l’hora d’afegir els ingredients estrella a l’olla! En primer lloc hi aplicarem una mica de farina, per després afegir en aquest ordre el brou de peix, el vi blanc, la fulla de llorer, el pebre negre, l’exquisit vinagre Forvm Chardonnay i finalment les cloïsses. Al cap de 8-10 minuts les cloïsses s’obriran (igual que els ulls dels petits quan ho vegin!) i ja estarà llest.

Paral·lelament a aquest procés es pot anar bullint la pasta fins a tenir-la al dente. Un cop escorreguda, s’afegeix a l’olla amb la salsa i les cloïsses i ja tindrem llestos uns deliciosos espaguetis amb cloïsses i vinagre Forvm Chardonnay, a qui li donarem el toc final amb una decoració de julivert. El millor regal pel pare en el seu dia especial!

Vinagres Avgvstvs Forvm, l’excel·lència del vinagre català més internacional
En aquesta recepta d’espaguetis amb cloïsses s’ha fet servir el vinagre Forvm Chardonnay. Suau, transparent i amb un toc dolç, es tracta d’una opció excel·lent per plats a base de peix i marisc, tot i que el seu ventall d’opcions és molt més ampli. Elaborat amb vins d’alta qualitat de la varietat Chardonnay i acetificat artesanalment, es tracta d’un vinagre únic en el seu gènere.



Sobre Avgvstvs Forvm
Cellers Avgvstvs Forvm és un petit celler de caràcter familiar que es troba al poble de Sant Vicent de Calders, pertanyent al municipi del Vendrell, capital de la comarca del Baix Penedès (Tarragona). En 1982 els propietaris van adquirir la propietat Les Deveses, just on antigament passava la Via Augusta, a pocs quilòmetres de l'Arc de Barà, actualment Patrimoni de la Humanitat. Per aquesta raó els noms dels seus vins i el seu logotip fan sempre referencia al passat romà d'aquest paratge.

Avgvstvs Forvm té dues línies de productes: els vinagres gourmets i els vins. El celler va incrementar el 2016 la seva facturació en un 7% fins a arribar a 1,8 milions d'euros, exportant els seus vinagres, un dels seus productes estrella, a més de 30 països de tot el món, sobretot a Austràlia / Nova Zelanda, Canadà i els Estats Units; i Anglaterra, Holanda, Bèlgica i Alemanya a Europa. Japó s'ha convertit també en un altre dels mercats importants per als seus vinagres i des del 2015 es treballa amb Corea del Sud, Colòmbia, Perú i Tailàndia, mercats que s’han anat consolidant el 2016. La producció d'Avgvstvs Forvm es distribueix en 260.000 ampolles de vinagres Chardonnay, Cabernet Sauvignon i Merlot; i prop de 120.000 ampolles de vins.

Copyright © 2017 Dinamiccomunicacio, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list