Copy
Sé original y enamora con las mejores recetas de Avgvstvs Furvm
View this email in your browser

Per San Valentí sorprèn a la teva parella cuinant amb els vinagres Avgvstvs Forvm

 

La línia de vinagres FORVM de Cellers Avgvstvs Forvm són referents en els millors restaurants del món pel seu color, sabor i textura. Sigues el millor xef i enamora a la teva parella amb aquest deliciós menú que pots preparar amb els vinagres Avgvstvs!


S'acosta Sant Valentí, una data molt especial per als enamorats i quina millor manera de sorprendre a la teva parella que cuinant per a ella. Cellers Avgvstvs Forvm, sempre apostant per la gastronomia de qualitat, t'ajuda a elaborar un menú format per exquisides receptes que enamoraran en una celebració tan especial.

Es tracta d'un menú molt especial que comença amb un aperitiu ple de sabor, que a més d'obrir l'apetit genera les expectatives suficients per als següents plats. El vinagre Merlot Forvm dóna el tret de sortida amb les Tartitas de mozzarella, ceba caramelizada i foie amb reducció de Merlot Forvm, un aperitiu lleuger i molt senzill de realitzar.

El vinagre Merlot Forvm seguirà sent el protagonista al plat principal, el Risotto cremoso con manzana y reducción de Vinagre Forvm Merlot, una proposta capaç de crear màgia tant al paladar com a la taula on es disposi, ja que la seva presentació convida a gaudir des del primer moment. En aquest cas el vinagre de Avgvstvs Forvm s'utilitza per fer una reducció i per aconseguir una textura magnífica.

El menú finalitza amb el plat més esperat, i allò que més expectatives ha anat generant al llarg de la vetllada: les postres. En aquest cas s'han escollit unes postres fetes amb el Vinagre Flavivs, creades pel reconegut xef Jordi Guillem, del restaurant El Mam, uns deliciosos Macarons con crema de Vinagre Flavivs

Y, per últim per a sorprendre a la teva parella més sovint, no només en un día especial, et proposem aquesta recepta de Reducciones amb el nostre Forvm Chardonnay o el nostre Forvm Cabernet Sauvignon, que cuinats a foc lent es converteixen en una fantàstica reducció plena d'aromes molt concentrades i de sabor suau i dolç. Pots utilitzar aquestes reduccions com una salsa ideal per decorar i aromatitzar qualsevol plat.


Per a més informació:
Dinàmic Comunicació
93 150 49 89
Fina Soler
C/ València, 359, 6-1
08009 Barcelona
fina@dinamiccomunicacio.com

Copyright © 2017 Dinamiccomunicacio, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp