Copy

Premi Vinari al millor vi blanc de pas per fusta de Catalunya

View this email in your browser

 

L'Avgvstvs Microvinificacions Malvasia de Sitges 2015, guardonat amb el Vinari d'Or.

 

 Cellers Avgvstvs Forvm ha obtingut el vinari d'Or en la categoria de Blancs de pas per Fusta. El vi guardonat ha estat l'Avgvstvs Microvinificacions Malvasia de Sitges 2015. També ha obtingut el Vinari D’Or Especial de la D.O. Penedès.Més de 850 referències de vins catalans han participat en la IV edició dels premis Vinari, que tenen com a  objetiu la difusió dels millors vins de Catalunya.

El premi va ser recollit per l'enóleg Carles Muray, en representació de tot l'equip de Cellers Avgvstvs Forvm. Aquest guardó representa un reconeixement a una nova forma d'entendre l'elaboració de vins, amb cura per les varietats locals i autòctones.Avgvstvs microvinificacions Malvasia de Sitges 2015

Del coster del Massís del Garraf, zona històrica i originària d'aquesta varietat, s'obté una varietat molt perfumada: Malvasia de Sitges, d'aspecte net, brillant i amb un to de color més intens, molt típic d'aquest raïm. En nas, predomina la fruita tropical, com el préssec, albercoc i tocs tant caramel·litzats com lactis de la fusta.

En boca es caracteritza per la seva potència aromàtica i amb una acidesa capaç de proporcionar al vi un bon envelliment. Molt apte per a plats frescos, com ara, verdures, pastes, arrossos i peixos crus o marinats.


Les Microvinificacions

Les Microvinificacions són produccions limitades que tenen unes característiques diferencials respecte de la resta de vins del celler.

Són vins amb unes característiques especials i, per tant, la seva elaboració és variable cada any, tant en producció com en varietat. "El projecte es va iniciar fa uns anys fruit de petites vinificacions que es van realitzar per anar coneixent més profundament cadascuna de les parcel·les d'Avgvstvs Forvm", explica el director tècnic del celler, Enric Roca.

Imatge del vi amb alta resolució

Fitxa tècnica del viSobre Avgvstvs Forvm

Cellers Avgvstvs Forvm  és un petit celler de caràcter familiar que es troba al poble de Sant Vicenç de Calders, pertanyent al municipi d'El Vendrell, capital de la comarca del Baix Penedès (Tarragona). Al 1982 els propietaris van adquirir la propietat Les Deveses, just on antigament passava la Via Augusta, a pocs quilòmetres de l'Arc de Barà, actualment Patrimoni de la Humanitat. Per aquesta raó els noms dels seus vins i el seu logotip fan sempre referència al passat romà d'aquest paratge.

Cellers Avgvstvs Forvm té dues línies de productes: els vinagres gourmets i els vins. El celler va incrementar al 2015 la seva facturació en un 9% fins a arribar a 1,65 milions d'euros, exportant els seus vinagres, un dels seus productes estrella, a més de 30 països de tot el món, sobretot a Austràlia / Nova Zelanda, Canadà i els Estats Units; i Anglaterra, Holanda, Bèlgica i Alemanya... Japó s'ha convertit també en un altre dels mercats importants per als seus vinagres i des de 2015 comença a treballar amb Corea del Sud, Colòmbia, Perú i Tailàndia. La producció de Cellers Avgvstvs Forvm es distribueix en 220.000 ampolles de vinagres Chardonnay, Cabernet Sauvignon i Merlot; i prop de 100.000 ampolles de vins.

Per a entrevistes, contacteu amb:
Dinàmic Comunicació
Lola Beltrán / Fina Soler Bolet
C/ València, 359, 6-1
08009 Barcelona
fina@dinamiccomunicacio.com
laia@dinamiccomunicacio.com
691444121
93 150 49 89

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Copyright © 2015| *DINAMIC COMUNICACIÓ, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences