Copy
El Festival Música i Veu se celebrarà entre el 22 de gener i el 4 de juny a Vilafranca del Penedès, els concerts es realitzaran a l'Auditori Fòrum Berger Balaguer.
View this email in your browser

 

El Festival Música i Veu oferirà al final dels seus concerts un maridatge de cava i catànies

Al finalitzar cada un dels deu concerts programats pel Festival Música i Veu de Vilafranca del Penedès, els assistents podran gaudir d'una copa del cava Reserva de la Música Brut Nature de Jané Ventura i un tast de catànies.

 

El Festival Música i Veu d'enguany, organitzat per la Fundació Pinnae, no vol ser només un plaer pel sentit de l'oïda i per això mateix ha sumat un exquisit reclam a cada un dels deu concerts que té programats aquest 2017: un maridatge de cava Jané Ventura i catànies.

Al finalitzar cadascun d'aquests concerts, el públic assistent podrà gaudir de l'esplèndid maridatge d'un dels caves més singulars de Jané Ventura i un producte típic de Vilafranca del Penedès, les catànies. El cava, que s'oferirà al públic i també els músics per tal que puguin comentar plegats les sensacions després del concert, es tracta com no podia ser d'altra manera del Reserva de la Música Brut Nature.

El Reserva de la Música Brut Nature és una cava tradicional respecte a termes de finor, elegància, frescor i equilibri. Elaborat sense addició de sucre, destaca per la seva frescor en boca i per la seva aroma delicada i cremosa. Una copa d'aquest fantàstic cava serà el millor colofó possible pels deu concerts que integren el cartell del III Festival Música i Veu.

Festival Música i Veu, molt més que un festival de música
Per tercer any consecutiu arriba a Vilafranca del Penedès el Festival Música i Veu, una jove i atrevida aposta que es consolida com un dels atractius culturals més importants de la primera meitat d'any al Penedès. Organitzat per la Fundació Pinnae i les Joventuts Musicals de Vilafranca, amb la col·laboració de la Xarxa de Músiques de Catalunya, el festival oferirà una sèrie de concerts a l'Auditori Fòrum Berguer Balaguer de Vilafranca fins al dia 4 de juny. Totes les entitats organitzadores són sense ànim de lucre i treballen per a la promoció i difusió de la cultura musical.

La principal singularitat del Festival Música i Veu és l'ampli ventall d'estils musicals que aplega: si bé un diumenge es podrà trobar el jazz exquisit d'Andrea Motis & Trio, la setmana següent pot ser el torn del gospel amb The Sey Sisters o el soul de Leonn & Special Edition, Música clàssica, blues i concerts de piano també tenen lloc en la programació del festival, que es pot consultar al complet aquí.

Aquest proper diumenge 22 de gener es dóna el tret de sortida al III Festival Música i Veu amb el concert de Duo Degas, un recital a càrrec d'Ander Tellería i Mateja Zenzerovic que uneix la dansa i la pintura a través de la música. Com en edicions anteriros, al finalitzar el concert s'oferirà als assistents una copa de cava Jané Ventura i un tast de catànies, un moment on públic i músics podran trobar-se i parlar sobre la passió que els uneix: la música.

Accés a dossier de premsa Festival de Música i Veu 2017.Per a entrevistes, contacteu amb:

Dinàmic Comunicació
Lola Beltrán / Fina Soler Bolet
C/ València, 359, 6-1
08009 Barcelona
fina@dinamiccomunicacio.com
lola@dinamiccomunicacio.com
93 150 49 89

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Copyright © 2015| *DINAMIC COMUNICACIÓ, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences