Eva logo
Eva farve linie

EVAluering  |  December 2015

Gør forskel på dine elever

Gør forskel på dine elever

#givEUDstemme   I januar udkommer EVA’s magasin VOX – viden til handling på EUD. Magasinet vil inspirere til god undervisning og give erhvervsuddannelserne stemme. Vi bringer her en artikel fra VOX om et emne, som har fået større fokus med erhvervsuddannelsesreformen: undervisningsdifferentiering.

Myter og meninger om optagesystemet

Myter og meninger om optagesystemet

Debat   Politikere, interesseorganisationer og uddannelsesfolk mødtes 9. december på Christiansborg til Uddannelses- og Forskningsudvalgets åbne høring om optagesystemet til de videregående uddannelser. EVA lancerede på høringen en analyse af optagesystemets sociale profil sammen med konklusionerne på en række af instituttets øvrige analyser vedrørende optagesystemet.

3 udfordringer for AMU

3 udfordringer for AMU

Konference   Virksomhederne er blevet mere kritiske overfor arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU). Sådan lyder en af udfordringerne for AMU. Det viser en ny undersøgelse fra EVA. Læs her om 3 udfordringer for AMU og tilmeld dig EVAs konference om fremtidens AMU.

Se her hvad EVA undersøger i 2016

Se her hvad EVA undersøger i 2016

Handlingsplan   Åben skole. Praktik i erhvervsuddannelserne. Sammenhæng mellem uddannelser og arbejdsmarked. Uddannelse af ledige. Måling af kvalitet i dagtilbud. Vi har spurgt EVA’s 4 områdechefer, hvad de særligt glæder sig til at tage fat på i 2016.

Nyheder
10-12-2015
01-12-2015
25-11-2015
Få magasinet VOX gratis

Kom til spørgeskemaworkshop med individuel sparring i februar

EVA ønsker god jul og godt nytår

Kontakt

Har du kommentarer eller gode idéer til os på redaktionen, så kontakt os på evaluering@eva.dk

Danmarks Evalueringsinstitut Afmeld nyhedsbrevet