Copy
Nyhedsbrev fra Lenea Rubina
Kære ven,

Jeg har nu haft en vand ioniserings maskine i 4 uger og jeg må sige, at der sker ting og sager i min krop. Jeg har gennem lang tid været meget fokuseret på vigtigheden af at drikke vand og spise sundt, men på trods af denne sunde livsstil, blev min fysiske tilstand forværret, da jeg var flyttet sidste sommer. Jeg har ikke kunnet forstå hvorfor, men diagrammet i mit lydhealings system fortalte alt. Jeg har lavet forskellige ændringer, men uden held. Det er ikke fordi, jeg har haft det dårligt som sådan, men jeg har haft alt for meget syre i kroppen, som har gjort, at jeg har følt mig træt i mine muskler. I forbindelse med opstillingen af denne maskine, fandt jeg ud af, at mit vand har en alt for lav pH værdi. Det vil sige, at jeg næsten har drukket rent syrevand, hvilket ikke er så heldigt, når vand skal være basisk. Jeg er nu i gang med en kæmpe udrensning med dette fantastiske vand og jeg glæder mig til det færdige resultat. Indtil videre er en kløe jeg havde på kæberne forsvundet og jeg kan nu heale uden at få syre i armene. Tænk at løsningen var vand. Diagrammet i mit lydhealings system viser nu en perfekt fysisk tilstand.
Maskinen (se billedet til højre) laver en proces, der gør vandet til en stærk naturlig antioxidant, der bidrager til at eliminere frie radikaler, som er ansvarlige for rigtig mange sygdomme. Den skaber det rette syre/base forhold, pH værdi og renser vandet for tungmetaller o.l.
Ved ioniseringen tilføres også flere ilt ioner, som gør vandet mere levende og giver øget energi. Derved spaltes vandmolekylerne, så de bliver 5-6 gange mindre og derfor lettere og hurtigere optages af kroppens billioner af celler.

Vandet optager mere smag fra f.eks. te og kaffe, så man kan bruge mindre pr. kop. Der bruges ca 20 % mindre strøm ved kogning af vandet på grund af de mindre vandmolekyler. Du kan læse mere om maskinen på www.sundt-vand.com
Ca. 70% af din totale kropsvægt består af vand! Derfor er kvaliteten af alle dine celler i kroppen, ligesom deres modstandskraft over for skader og sygdomme, helt afhængige af kvaliteten og kvantiteten af det vand, du drikker.
Der er nemlig stadig alt for mange mennesker, der undervurderer vandets betydning for deres helbred. Rigtig mange mennesker er kronisk dehydrerede, uden at de selv ved af det. Og når man konstant er dehydreret har det derfor også sin pris:
Det giver f.eks. en følelse af træthed, vægten kan forøges, man ældes hurtigere, immunforsvaret nedsættes, og det tager længere tid at genvinde kræfterne efter træning eller sygdom. Desuden stiger risikoen for at få alvorlige sygdomme som kræft, hjerte/karsygdomme, astma, allergi osv.
Vand er uden tvivl vores vigtigste næringsstof.
Jeg sælger nu denne vand i 5 liters dunke, så andre også kan nyde godt af dens egenskaber. Hvis du ønsker at optimere vandet endnu mere, kan du købe den scalarbølge strukturerede vand "Spirit Molecule Water" til at blande i, som bl.a. stimulerer pineal kirtlen, med det formål at skærpe bevidstheden.
 

 
Husk, du er langt mere end du tror  EmojiEmojiEmoji

Namaste
Lenea
 
Earth heart

April tilbud
Chakra healing 400 kr.

Spirituel gruppe
2. april kl. 19.00 med foredrag.
Der er desværre pt ingen ledige pladser.


 

Copyright © 2014 Crystal Heart Healing, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp