Copy
View Online
facebook googleplus youtube linkedin instagram
 
logo-top
AGENDA  DIENSTEN  |   OVER LIFE  |   TESTIMONIALS
 
 
 
 
Love is the way...

Wij hebben volop genoten van de trouwerij van Meghan en Harry. De bevlogen speech over Liefde van bisschop Michael Curry en het Kingdom Choir dat de show stal met een geweldige versie van Stand by Me. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de schitterende jurk... het leek wel een sprookje. Samen leven vanuit liefde voor elkaar. Dat is een wereld waar wij ook naar streven bij Life Impact Company.

De komende week geven wij de workshop 'Succesvol starten als coach' bij de School voor Coaching. Tijdens deze workshop werk je één hele dag aan je zakelijke identiteit: wie ben jij als coach, welke klanten passen bij jou en hoe vergroot je jouw netwerk? Dus ben je een coach? Geef je dan hier snel op!

Sinds enkele weken is Alex Man bij ons aan de slag als junior accountmanager. Daar zijn we superblij mee. De stage van Eveline zit erop en we hebben afscheid genomen met een heerlijke appeltaart. Dankjewel Eveline voor jouw bijdrage aan de marketing bij Life! Ben jij student en zoek je een zomerstage? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Wil je ons advies voor aanpassingen in je bedrijf? Of wil je samen met ons aan de slag met je team? Bel ons dan op 06 1739 9631 of mail via info@ilife.nu. 

Gloria van Ewijk 

Eigenaar 
06-17399631

divider-shadow
In de spotlight
 
image1
 
De Challenge Maand
Een Challenge Maand is een 4 weken durend boostprogramma waarin je je richt op één persoonlijke uitdaging! Je stapt uit je comfortzone om het maximale uit jezelf te halen.
 
icon-check
Je leert nieuwe wegen te ontdekken
icon-check
Oude gewoontes worden doorbroken 
icon-check
Je focused en ontwikkelt jouw kwaliteiten maximaal
Lees meer
 
divider-shadow
Uit ons netwerk
 
image5
 
ProefMei festival
ProefMei is het culinair en cultureel festival dat in het teken staat van proeven, genieten en elkaar ontmoeten! Kom van 31 mei t/m 3 juni naar Bergen op Zoom om drie dagen te genieten met internationale inbreng en een eigen sfeer en identiteit. ProefMei staat voor Inspiratie.
Lees meer
image6
 
Festival Mundial in Tilburg

Vlak naast station Tilburg, in de Spoorzone vindt op 23 en 24 juni Festival Mundial plaats. In de vele acts komen culturen van over de hele wereld samen. Alles draait hier om muziek, dans, kunst en lekker eten.

Lees meer
image7
 
Startup internship Market
Op zoek naar een stage of vette bijbaan? Op 7 juni vindt er een (matchmaking) stagemarkt plaats bij startup incubator UtrechtInc. Hier zullen startups klaar staan om kennis te maken met jou. Misschien is er een match en heb jij een gave stageplek of vind je zelf een goede stagiaire.
Lees meer
 
image5
 
Utrecht Wereld
beroemd
De provincie Utrecht barst van de bijzondere geschiedenis, historische objecten en unieke verhalen: ons Utrechts erfgoed. Denk aan Nijntje, Paleis Soestdijk, de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Pyramide van Austerlitz. Deze zomer wordt dit erfgoed in de schijn-werpers gezet. En daar is jullie hulp bij nodig! Vraag aandacht voor wat jij belangrijk vindt en maak kans op mooie geldprijzen.
Lees meer
image6
 
Festival Social Entrepreneurship

Op 19 en 20 juni organiseert de Universiteit Utrecht het Social Entrepreneurship Festival 2018. Ze hebben een spannend programma in de maak! Verwacht de nieuwste academische inzichten van toponderzoekers, ontmoet hun PHD-netwerk, levendige workshops en laat je inspireren door spraakmakende gasten.

Lees meer
image7
 
Succesvol starten als coach
Je hebt een coach-opleiding afgerond en wilt aan de slag. Maar... waarom moeten klanten juist bij jou aankloppen? Tijdens deze workshop werk je één hele dag aan je zakelijke identiteit: wie ben jij als coach, welke klanten passen bij jou en hoe vergroot je jouw netwerk? Je gaat aan de slag met je waarden, storytelling, klanten en netwerken.
Lees meer
 
 
Blog
image4
Blog Jasminka Hidanović
The power of a song
When I was 4 years old my family and I fled from the civil war in former Yugoslavia to the Netherlands as refugees. As we were forced to leave our beloved country, my parents were roaming through life like ghosts feeling a deep sense of nostalgia. In 1997 my parents opened a bicycle store in Rotterdam. One day a curious customer greeted my parents in Bosnian and asked about their story. I will never forget...
Lees meer
divider-shadow
 
Doc & films
set2-image9
 
Geniet van de keukenavonturen van de internationale culinaire sterren die een nieuwe dimensie geven aan gastronomie in deze voor een Emmy genomineerde documentairereeks. Lees meer
 
set2-image10
 
Avicii: True Stories
Volg de opkomst van Tim Bergling, alias Avicii, van Zweedse tiener tot het creatieve brein achter hits als Wake Me Up en You Make MeLees meer
 
set2-image11
 
The Best Exotic Marigold Hotel
Om het maximale uit hun magere pensioen te halen verhuist een groep Britse bejaarden naar India om de rest van hun leven in het Marigold Hotel door te brengen. Lees meer
 
set3-image10
 
Welkom bij Life
Alex Man
 
Alex Man gaat 10 weken bij ons aan de slag als junior accountmanager. Wij wensen Alex een hele leuke tijd met zijn stage bij ons. Check hier zijn Linkedin profiel. 
 
divider-shadow
 
U in de Wijk
 
image5
 
Merwede College Tour
 
image6
 
MaatschapWij
 
image7
 
Ontwerpsalon Vechtclub XL
 
 
Agenda
 
 
7
JUNI 2018
 
Workshop Succesvol starten als coach

 Je hebt een coachopleiding afgerond en wilt aan de slag als coach. Op 7 juni start de workshop 'Succesvol starten als coach'. Geef je op!

12
JULI 2018
 
Masterclass Ontdek je Purpose

 In de masterclass 'Ontdek je Purpose' ligt de focus op het ontwikkelen van je waarden, we versterken je grit en helpen je met het versterken van je fundament. Geef je op!

image
image
image
image
 
Contact 

Life Impact Company
Europalaan 2

3526 KS Utrecht

Mail:  info@ilife.nu
Bel ons :  06-17399631

 
Over ons
Life Impact Company is een sociale onderneming die het maximale uit mens en organisaties wil halen op het gebied van waardengedreven leiderschap, ondernemerschap en personal branding.
 
© 2018, Life Impact Company, All rights reserved.
Unsubscribe
 


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Life Impact Company · Kanaalweg 16 G · Utrecht, UT 3526 KL · Netherlands