Copy

Kompetansebeskrivelser


Mange virksomheter får ikke møtt sitt kompetansebehov innen informasjonssikkerhet. For å hjelpe virksomhetene til å få oversikt over hvilken kompetanse de har behov for har Difi publisert kompetansebeskrivelser for roller i arbeidet med styring og kontroll av informasjonssikkerhet. Vi beskriver hvilken sikkerhetskompetanse som vi anser for relevant for de ulike rollene.

Første NIFS-møte i 2020: tirsdag 4. februar


 
Vil du være med å påvirke hvordan Digitaliseringsdirektoratet (Difi), DFØ og NSM kan gi et mer helhetlig veiledningstilbud?

Årets første NIFS-møte har tema helhetlig styring og kontroll.

Difi jobber for at offentlige virksomheter skal få et mer samordnet og helhetlig tilbud om veiledning om informasjonssikkerhet (digital sikkerhet). Vi ønsker å benytte dette NIFS-møtet til å få innspill fra dere som jobber i forvaltningen. Hva er spesielt vanskelig slik det er nå? Hvordan ser et samordnet og helhetlig tilbud om veiledning ut? 

Lenke for påmelding er sendt ut til medlemmer av NIFS-nettverket. Ta kontakt dersom du som offentlig ansatt ønsker å bli medlem av nettverket og være med på møtene.

Nytt år, nytt direktorat Altinn, deler av fagmiljøet for informasjonsforvaltning i Brønnøysundregistrene og Direktoratet for forvaltning og ikt (Difi) samles i et nytt Digitaliseringsdirektorat fra 1.1.2020.

Kompetansemiljøet for informasjonssikkerhet blir en del av Digitaliseringsdirektoratet og vi viderefører vårt arbeid med informasjonssikkerhet i offentlig sektor.

Nye e-postadresser til Digitaliseringsdirektoratet vil fra 1. januar 2020 være: fornavn.etternavn@digdir.no. E-post-adressen til miljøet vårt vil være: infosikkerhet@digdir.no.

Vi ønsker alle våre lesere en God Jul og et God Nytt År og ser fram til et godt samarbeid også i året som kommer.

Last ned presentasjoner fra NIFS-møtet 21. november

Siste NIFS-møte i 2019 hadde tema Innebygd informasjonssikkerhet.

Presentasjonene fra seminaret finner du på nettsidene våre.
Kommende arrangement
4
FEB
NIFS-møte: Helhetlig styring og kontroll 
Oslo
   
Se alle Difis arrangement »
Flere nyhetsbrev fra Difi
Difis personvernerklæring
Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Meld deg av her.