Copy
november/december 2016                                                                                                                                                                                                      


Theater én Cultureel Diner

tijdens Herman van V.


Aluin speelt 'HET' (17 dec)

 


De Utrechtse theatergroep Aluin bestaat 25 jaar en dat vieren ze onder andere met de opvoering van het eerste toneelstuk dat ze brachten, getiteld 'HET' op zaterdag 17 decemberDeze fantastische en aangrijpende dialoog wordt gespeeld door dezelfde acteurs als die eerste keer zoveel jaar geleden, Frank Meijers en Gaby Bakker. Dit geeft de voorstelling alleen maar extra lading en intensiteit. Voor vele toneelliefhebbers was dit toneelstuk het begin van een levenslange liefde voor de kracht van verhalen. 'HET' is gebaseerd op het verhaal 'Het beest in de jungle' van Henry James uit 1903. Meer informatie over de voorstelling vindt u hier.

Deze voorstelling in KuuB, op 17 december om 20:00 uur,  is de allerlaatste kans om mee te maken hoe twee acteurs, een goed verhaal en verder niets, je kunnen beroeren, verontrusten, ontroeren én laten lachen. Niet te missen dus!

Boek dus snel je ticket via deze link of stuur een mail naar info@kunstruimtekuub.nl.

De prijs per ticket is 12,50.
Vroegboekers krijgen korting en betalen slechts 10,- euro. Reserveer dan vóór 30 november!
 


Cultureel Diner 'De Rooie Droath' (22 dec)

 


Tijdens de solo-expositie 'De Utrechtse Werken' van Herman van Veen zullen we, op de vooravond van de laatste dag van de expositie, wederom een mooi cultureel diner organiseren. Zij die er wel eens bij zijn geweest, weten dat dit altijd bijzondere lekkere en boeiende avonden zijn waarin een bepaald onderwerp (persoon of thema) centraal staat. Utrecht loopt als een rode draad ('rooie droath' op z'n Utrechts) door het leven en het werk van Herman van Veen. Zoals hij zelf in een van zijn gedichten zegt: 'In wezen loopt/ door alles wat ik doe/ en denk/ iets Utrechts'. Vandaar dat we deze avond, in aanwezigheid van de kunstenaar, een symbolische wandeling gaan maken door onze geliefde stad. Het wordt een avond in het teken van kunstenaars/muzikanten/schrijvers etc, die net als Herman vergroeid zijn met de stad en hier ook veel inspiratie uit halen. Kunstenaars waarbij Utrecht dus als een 'rooie droath' door leven en werk loopt. 

Wie dit zijn laten we graag nog even geheim, maar het wordt zeker weer een avond om niet te missen! 

Datum: dinsdag 20 december (vanaf 19:00 uur)
Prijs per couvert: 55,- euro (inclusief heerlijke wijn en een uitgebreid cultureel programma)

Om te reserveren klikt u HIER of stuur een mail naar info@kunstruimtekuub.nl.
Meer informatie over de expositie van Herman van Veen vindt u hier.
 

Copyright © 2016 KuuB, Ruimte voor Kunst en Cultuur, All rights reserved.


Ons adres is:
KuuB, Ruimte voor Kunst en Cultuur
Pieterstraat 3
3514 JT  Utrecht
Nederland
www.kunstruimtekuub.nl
 
Email Marketing Powered by Mailchimp