Copy
                                                                                                                                                                                                      
Ultra-diner!
Een avond over Rob Scholte
4 april 2014, te Utrecht
Light, your first currency, Rob Scholte 
knikkers in giethars op ledpaneel 

80 x 80 cm, 2014
 
Vrijdag 4 april organiseert KuuB in samenwerking met Kunsthandel Bas Meijer en Galerie Wed, een cultureel lopend-diner rondom de kunst, het leven en de wereld van Rob Scholte.
 
Gedurende de avond wordt u meegenomen naar drie locaties in het oude centrum van Utrecht (op loopafstand van elkaar) waar uit alle periodes van Rob Scholte's kunstenaarschap, werken te zien zijn. Op elke locatie worden door middel van tekst, muziek en/of beeld de verschillende kanten van Scholte's kunstenaarsschap en zijn inspiratiebronnen belicht. Onderwijl kunt u van een heerlijk drie-gangen diner, inclusief een wijnarrangement, genieten.

Het precieze programma is nog even een verassing, maar u zult cultureel gelouterd en culinair gelaafd weer huiswaarts keren.
 
Het wordt een boeiende kunsthistorische verkenning van de jaren ’70 tot nu met Rob Scholte als leidraad. Een avond vol kunst, verhalen en beelden, een heerlijk diner, een avond om niet te missen dus!
 
U kunt reserveren voor dit unieke en eenmalige diner via info@kunstruimtekuub.nl. De kosten bedragen euro 60,- p.p. incl. wijn. Na aanmelding krijgt u een week van tevoren het programma toegestuurd. 

Wees er vlug bij want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
 
 
Copyright © 2014 KuuB, Ruimte voor Kunst en Cultuur, All rights reserved.


Ons adres is:
KuuB, Ruimte voor Kunst en Cultuur
Pieterstraat 3
3514 JT  Utrecht
Nederland
www.kunstruimtekuub.nl
 
Email Marketing Powered by Mailchimp