Copy
Dit is de HTML nieuwsflits van Belangenvereniging Binnenstad Noord.
Met de nieuwsflits berichten we u over actuele zaken.
Is deze mail niet goed leesbaar?
Laat nieuwsbrief zien in browser

Lekker weg in eigen stad: aflevering 7

Veel mensen gaan niet of anders op vakantie. Daarom komt BBN deze zomer met ‘Lekker weg in eigen stad’, een rubriek met tips en activiteiten die u deze zomer verantwoord kunt doen, om dichtbij toch te kunnen ontspannen. Zie hier voor alle afleveringen.

In aflevering 7 aandacht voor kunst. In Delft is veel kunst te zien. Naast de kunst in verschillende musea, galeries en ateliers is er ook veel kunst op straat te zien. We wijzen u graag op twee routes die wij zeer de moeite waard vinden, een om kunst heel dichtbij te voet te ontdekken en een om met de fiets langs en naar kunst te gaan, net over de gemeentegrens van Delft.
Het mooie is dat er nog steeds kunst bijkomt. Dit jaar de prachtige keramieken kaart in de Papenstraat waar je steeds nieuwe dingen kan ontdekken, en vlak bij ons deel van de binnenstad het fascinerende beeld Echo over de contrasten van de Gouden Eeuw. En de lamp op het Doelenplein komt terug.

Klik hier voor aflevering 7.

En wat betreft de fotopuzzeltocht (aflevering 5) en de kinderpuzzeltocht (aflevering 6): u heeft nog alle tijd, en overleg is toegestaan. En vergeet uw boomspiegel geen water te geven!

Wilt u zelf een bijdrage leveren aan deze rubriek of heeft u andere feedback? Dat horen we graag, mail naar zomer2020@binnenstadnoord.nl! 

Twitter
Website
Email
Copyright © 2020 Belangenvereniging Binnenstad Noord Delft, All rights reserved.

Ons mailadres is:
info@binnenstadnoord.nl
www.binnenstadnoord.nl

E-mailadres wijzigen | Niet langer ontvangen | Nieuwsbrief lezen in browser
bent u lid, geef een adreswijziging ook door voor de ledenadministratie op bestuur@binnenstadnoord.nl

Email Marketing Powered by Mailchimp