Copy
Dit is de HTML nieuwsflits van Belangenvereniging Binnenstad Noord.
Met de nieuwsflits berichten we u over actuele zaken.
Is deze mail niet goed leesbaar?
Laat nieuwsbrief zien in browser

Lekker weg in eigen stad

Veel mensen gaan niet of anders op vakantie. Daarom komt BBN deze zomer met ‘Lekker weg in eigen stad’, een rubriek met tips en activiteiten die u deze zomer verantwoord kunt doen, om dichtbij toch te kunnen ontspannen. Zie hier voor alle afleveringen.

Aflevering 10 
We komen in de nazomer, voor een deel van ons begint het (thuis)werk weer en de scholen op alle niveaus beginnen ook weer. 
In deze aflevering vragen we aandacht voor Midden-Delfland, waar allerlei verschillende routes zijn uitgezet. Dichtbij, en sommige ook prima geschikt voor bijvoorbeeld na werktijd. En voor een mooi weekend in september!
Zie hier voor de nieuwe aflevering.

Fotopuzzeltocht
Voor de fotopuzzeltocht, zie hier, is er een winnaar. Makkelijk was hij niet, kregen we van diverse mensen te horen. Dat maakt het extra leuk om de antwoorden eens goed te bekijken, en te kijken of u nu wel de plekjes van de foto's kunt terugvinden. De antwoorden zijn hier te vinden.
En de winnaar is....(hoe is het mogelijk): Jeroen Struyk. Hij ontvangt een cadeaubon te besteden bij Leonidas in de Choorstraat.

Van twee andere afleveringen verlengen we de deadline tot 14 september: 
De fotoprijsvraag: We zijn op zoek naar de foto’s over “de corona zomer in Binnenstad Noord”. Veel is anders deze zomer. We zoeken mooie en originele foto’s. Denk b.v. aan stilte, mensen die om elkaar heen dansen, de uitgebreide terrassen, musea met bezoek op afspraak, wachtrijen voor winkels, vreemde markeringen, mondkapjes als het nieuwe zwerfafval. 
Details over deze fotoprijsvraag vindt u in aflevering 8, klik hier; inzenddeadline wordt 14 september. En natuurlijk is er weer een niet te versmaden prijs, in de vorm van het Taartje van Vermeer; dat los van de eer!
De boomspiegeluitdaging: We zijn op zoek naar een foto van uw mooie boomspiegeltuintje. Ook hier wordt de inzenddeadline 14 september 2020.. En ook hier een kans op een prijs die u niet wilt missen. een cadeaubon te besteden bij Wereldwinkel Delft in de Choorstraat.
Voor meer informatie over deze aflevering, kijk hier.

De fietstocht over nieuwe paden naar de Ackerdijkse Plassen en in de Groenzoom, aflevering 9 (zie aanwijzing voor werkzaamheden op de overzichtspagina), de wandelingen in en om Delft, de fietstocht langs de libellenfarm: genoeg te kiezen nog de komende tijd! Zie hier voor alle afleveringen.

Twitter
Website
Email
Copyright © 2020 Belangenvereniging Binnenstad Noord Delft, All rights reserved.

Ons mailadres is:
info@binnenstadnoord.nl
www.binnenstadnoord.nl

E-mailadres wijzigen | Niet langer ontvangen | Nieuwsbrief lezen in browser
bent u lid, geef een adreswijziging ook door voor de ledenadministratie op bestuur@binnenstadnoord.nl

Email Marketing Powered by Mailchimp